Alle fijne dingen op een rij

22.7.15

Er zijn een heleboel fijne dingen. Dingen waar je blij van wordt, ongeacht je stemming. En ik denk dat veel vrouwen wel blij van dit lijstje worden...

 
Zomerzon
Zon in de zomer. En bruin worden natuurlijk. De zon is sowieso een raar ding wat heel je stemming kan beïnvloeden. Want zeg nu zelf, wat is er fijner dan een stralend blauwe lucht mét zon?
 
Rosé-goud
Een soort van nieuwe obsessie van me: rosé-gouden (of koper, er zit feitelijk geen verschil in...) accessoires. En dan niet alleen in de vorm van sieraden, maar ook in het interieur. Ik vind het zo mooi!

Nieuw

Nieuwe kleren, nieuwe schoenen, nieuwe tassen, nieuwe boeken; ik houd van nieuw. Iets nieuws vind je meestal leuk (waarvoor koop je het anders) en het gevoel als je iets voor het eerst draagt of leest is heerlijk!

Korting

Yay, de sale is in volle gang en hoewel ik niet zo'n koopjesjager ben is het toch wel heel fijn om iets leuks voor een klein prijsje te scoren. Wisten jullie trouwens dat je tot eind juli 12% korting bij Sarenza kunt krijgen? *klik* Van nieuwe schoenen + korting gaat mijn hart toch wel sneller kloppen...


Bloemen

Ik geloof niet dat iemand nog nooit blij is geworden van bloemen. Het is niet voor niks een cadeautje wat vaak gegeven wordt. Ik kan er uren naar kijken, echt waar.

Post
Eerst had ik hier staan: 'de postbode'. Maar het is niet die postbode waar ik zo blij van wordt, maar de post en pakketjes die hij brengt. Als er dan een doosje of envelop klaarligt met mijn naam erop maak ik hem altijd zo snel mogelijk open. Echt zo'n 'yes!' momentje. Herkenbaar?

Wat vind jij het fijnst van dit lijstje?

Love,
Emma
  
Dit is een gesponsord artikel.
 

20 reacties

 1. Ik houd van nieuwe dingen. Dat gevoel is zo fijn!:) Enne leuke lijst! Had ik net even nodig. <3 Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg herkenbaar :) Ik ben vooral blij als ik een ansichtkaart krijg van iemand. Die persoon heeft op dat moment dan aan mij gedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ga volledig akkoord met dit lijstje, van begin tot einde!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nieuwe dingen zijn super ;) En de zomerzon ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd ook van korting! Leuk zo'n lijstje. Ik houd van lijstjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja rosé goud is mooi <3 en ik vind het wel leuk de kortings periode hehe :D ik heb al veel geshopped!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een sucker voor post <3 Echt waar. Ik hou van de postbode.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah precies dit lijstje, ook voor mij zo fijn! (Heb je een nieuwe lay-out? Heel mooi!!) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lief lijstje! Zomerzon en post maken mij intens gelukkig haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En stel je voor dat het de postbode was die je blij maakte ipv de post die 'ie bracht, haha. Zou erg gek zijn aangezien de postbodes hier al rond de 50 zijn. (: maar ik word er ook altijd erg blij van, haha! En ik ben ook dol op nieuwe dingen. vaak heb ik met nieuwe grootse dingen een soort 'knop' in mijn hoofd die me werkelijk alles doet onthouden van dat geweldige moment toen ik het nieuwe ding kocht. Best gek, haha. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk! Ik word altijd blij van de zon hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De zon en de bloemen zijn ook mijn fijne momentjes. Helaas is die vandaag een beetje afwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaa, post! Met leuke nieuwe dingetjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou EmmaThings. Ik vind nieuwe dingen en sale wel heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk vrolijk lijstje! Ik word ook nog steeds gelukkig van rosé-goud!

  BeantwoordenVerwijderen