Outfit | à la summerstyle

10.6.15

Hi!

Espadrilles, een bandana, kimono en palmboomprint: dat schreeuwt toch zomer? Vooral met blote benen - al zijn die bijna net zo wit als m'n schoenen, maar hopelijk verandert dat snel. Echt, ik snak naar zomer en vakantie, ik ben helemaal klaar met school. Nog vier weekjes volhouden!


De bandana (die ik van Klaske heb gekregen, superlief!) draag ik het liefst met een knotje. Heel geschikt voor de warmere dagen en ik vind 'm zo het leukst staan. Iets wat me trouwens echt opvalt als je iemand groet, is dat diegene eerst naar boven kijkt en dan pas naar je ogen. O ja, ik had een bandana in...

Top: CoolCat
Kimono: New Look
Rok: Zara
Espadrilles: New Look

 


Krijg jij ook zo'n zomers gevoel bij deze outfit?

Love,
Emma

24 reacties

 1. Oh, wat een mooie outfit! Hij staat je ook echt ontzettend goed! Die knalrode rok vind ik echt TE leuk! Ook vind ik je espadrilles superleuk! En dat zeg ik niet vaak over espadrilles haha. Echt een perfecte outfit voor een mooie zomerdag! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Lobke! Haha ik vond espadrilles eerst ook niet zo leuk, maar deze vond ik juist wel tof! :) X

   Verwijderen
 2. Wat een leuke zomerse outfit Emma! Ik heb ook heel erg veel zin in vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw super mooie outfit! Ik ben echt verliefd op je rokje! :D Ik denk dat ik ook nog eens langs de Zara ga passeren ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Emma je outfit is zo leuk! En ik vind het heel leuk dat je je bandana draagt, hij staat je heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Heel zomers inderdaad :) Ben fan van je topje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh lekker zomers, dit! Zeker à la summerstyle :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look!!! The top is sooo cute<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat rood je prachtig! Echt een geslaagde look.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n leuke, zomerse outfit! Vooral de blouse met de palmbomen op vind ik leuk :)

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave outfit! Echt prachtig gecombineerd Emma! Die kimono is echt supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bandana staat je gaaf! Echt een typisch zomergevoel geven die dingen me. En espadrilles... LOVE!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie outfit! Je espadrilles zijn echt super leuk!
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! Ik ben fan van je shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh die zwart-wit foto is heeel mooi! Die bandana staat je trouwens ook superleuk :D Ik heb ook heeel veel zin in de zomervakantie. En mijn benen zijn nu ook nog zo wit!! Moet echt verandering in komen, haha :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie outfit! Ik vind je top met palmbomen echt ontzettend leuk! Mooie combinatie! Het is echt een zomerse look! <3

  BeantwoordenVerwijderen