O N E · Y E A R · B L O G G I N G

6.5.15

Hi!

3 mei 2014 was het zover, de dag waarop ik mijn eerste echte blogpost publiceerde. Toen was ik vooral heel nieuwsgierig hoe het zou zijn om een blog te hebben, nu kan ik me een leven zonder niet meer voorstellen. Hoe het begon?

Een paar maanden eerder zag ik op Jeugdjournaal dat Jiami een prijs voor de beste kinderwebsite van Europa had gewonnen. Ik nam een kijkje op haar site en vond het allemaal wel interessant. Ik bleef haar volgen en langzamerhand werden het steeds meer blogs tot het bij mezelf ook begon te kriebelen. Ik was net terug van een dag Parijs met school toen ik op Google de zoekterm intikte: blog beginnen. Gelijk kwam Blogger in beeld en ik had er nog totaal geen verstand van dus ik maakte gewoon een profiel aan. EmmaThings was geboren.


De eerste maand ging het gelijk heel goed en ik stond echt versteld van het aantal reacties die ik kreeg. Tegen de zomer ging het iets minder want ik blogde ook echt heel onregelmatig, hij hing er maar een beetje bij zeg maar. Dit jaar probeerde ik elke week op woensdag en zaterdag een artikel te publiceren en tot nu toe is dat gelukt!

Aan de ene kant ben ik er altijd wel mee bezig, om inspiratie op te doen voor nieuwe onderwerpen en foto's te maken. Maar aan de andere kant is en blijft het een hobby. Ik wil niet dat het ten koste gaat van school, m'n sociale leven of wat dan ook.

Als laatste ben ik iedereen ontzettend dankbaar die de tijd en moeite neemt om wat van mijn hersenspinsels te lezen. Het is zo leuk om in zo'n korte tijd zoveel mensen te leren kennen - al dan niet in real life. Ook heb ik het gevoel dat ik in dit jaar heel veel geleerd heb, over anderen en mezelf. Ik ben ouder en wijzer - klinkt dat raar? - geworden en dat kan ik heel goed merken als ik artikelen van een jaar geleden teruglees. Dit was trouwens m'n eerste bericht haha, over Moederdag DIY's. Misschien kun je 'm nu nog wel gebruiken... ;)

THANK YOU ALL voor de meer dan 22.000 pageviews en 1250 reacties op mijn 82 berichten.

Liefs,
Emma

21 reacties

 1. Wat leuk dat je na een jaar nog steeds met groot plezier blogt! Wow, 82 berichten, leuk die getallen erbij! Enne.. ik heb even je eerste artikel gelezen, leuk om te zien hoe erg je gegroeid bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je blog! Ik merk enorm dat je artikels er super hard op vooruit gaat, je bent goed bezig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leeuk, gefeliciteerd met je blogverjaardag hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love everything! great photos :D

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor de 3e keer vandaag, gefeliciteerd met je blogverjaardag lieve Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gaaaaf dat je blog al een jaar bestaat! Je bent erg gegroeid Emma! Heel erg leuk om te zien :). Hopelijk ga je nog lang door en kunnen wij van je artikels genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat leuk om zo te lezen hoe je begonnen bent haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartstikke gefeliciteerd Emma! Ik volgde je blog niet van het begin, maar ik weet wél dat ik hem zal volgen tot het einde! Ga zo door, je doet het super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Laat er nog heel veel jaren komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je blogjaar op naar de volgende! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk! Gefeliciteerd en hopelijk ga je nog lang met veel plezier door met bloggen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd meid! Dat er nog vele jaartjes mogen volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd en op naar het tweede jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, gefeliciteerd! Dat je nog maar 1 jaar blogt, het lijkt al zoveel langer! Ik wens je nog vele jaren toe, want je bent echt geweldig! Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is alweer een tijdje! Gefeliciteerd Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hé wat leuk, gefeliciteerd! Op naar de veeele extra jaren!

  BeantwoordenVerwijderen