Oufit | Blossom background

29.4.15

Hoi!

Hoe gaat het met jullie? Hier gaat het goed, ik heb niet zo veel huiswerk op het moment dus dat is altijd fijn haha. Gisteravond heb ik deze foto's (na enige struggles want m'n zusje wilde niet mee, aargh) gemaakt bij een heel mooie roze bloesemboom. Ik ben blij met het resultaat, je leert het wel zusje... ;)

Op naar de outfit. De rok die ik aan heb is een kokerrok, niet echt een midi model maar ook niet kort. (Op de foto hieronder is hij omhoog gekropen haha.) De verticale strepen zijn lekker eigenwijs. En dan de slip-ons die ik zo vaak draag de laatste tijd! De zool is allang niet wit meer, maar ze zitten heerlijk en ze zijn perfect voor de lente.

Top, rok: Coolcat
Blouse: Random shop
Schoenen: C&A
Ketting: Ebay
 
 
Nu  moet ik snel naar school, hihi...
 
Hou jij ook zo van bloesem?
 
Love,
Emma

32 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige foto's! Echt zo mooi :) Ook de outfit vind ik helemaal top.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit Emma! En ik ben ook dol op bloesem:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie foto's! Daar mag je je zusje wel dankbaar voor zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's vooral met die roze bloesem op de achtergrond! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, een prachtige achtergrond! Leuke foto's! En superleuke schoenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Ik ben afgelopen weekend ook outfitfoto's gaan nemen bij zo'n roze bloesem :)

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Prachtige foto's bij de bloesemboom. En super mooi licht, die detail foto van je ketting vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehhh mooie achtergrond, ik houd ook zo van bloesem! Leuke outfit, de rok is gaaf :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs chic en classy outfit! Helmaal mijn stijl. Het staat je super.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een hele leuke outfit met een super mooie achtergrond. Erg mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super Leuke outfit met een hele mooie achtergrond. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke outfit! Oh slip-ons lopen heerlijk hè. Ik heb ze altijd aan als ik moet werken. Nou je zusje kan goed foto's maken hoor! Ik heb een keer mijn broertje meegevraagd om foto's te maken maar daarna heb ik het toch maar weer zelf gedaan haha. Ach, het was heel lief van hem bedoeld. ;-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's en wat een prachtige bloesemboom op de achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi is die bloesem als achtergrond he? Ik ben er ook dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke outfit! Ik hou echt van je ketting en rokje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jaaa ik ben dol op bloesems! Leuke foto's en outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oooh wauw die bloesem! En prachtig met die zon. Zusje dit mag je vaker doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die bloesem en de zon is zo mooi, goed gedaan zusje! En je outfit is ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige foto's en een mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie kleurrijke foto's! Leuke look ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Prachtige outfit en locatie Emma! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, die tweede foto is echt prachtig! Net zoals je outfit, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke outfit! Ik vind je rok zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik zou bijna denken of we bij elkaar in de buurt wonen, maar dat heb ik verkeerd. Ik heb laatst ook outfit foto's gemaakt bij bloesembomen alleen zijn mijn foto's echt niet zo goed gelukt als de jouwe! Je foto's zijn weer prachtig as always! Ook een onwijs mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh, bloemsems, prachtige fotoachtergronden, haha! Vooral de zon die een mooie gloed over je foto's schijnt is pracht-ig! Geweldig mooie foto's Emma! En wat staat die kokerrok je mooi! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij van Coolcat zou komen, ik ben er veel te lang niet meer binnen geweest denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super leuke foto's met die achtergrond! Je outfit is ook leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen