Last minute outfit | Kingsday

25.4.15

Hee!

Jaa het is weer bijna zover: Koningsdag! Misschien heb je al een outfit klaarliggen, maar als je net zo bent als ik is dat waarschijnlijk niet zo. Om je te helpen heb ik een outfit samengesteld die ik zelf heel leuk vind!


Wel oranje, maar wel mooi oranje. Wat zachter, maar toch heel geschikt om je vaderlandsliefde mee te uiten haha. En je kunt de items na Koningsdag ook nog gewoon dragen, wat wel zo handig is. Om maar voor één dag kleren te kopen, dat vind ik een beetje onzin.

Het armbandje en de ring komen van Huphollandhip.nl, een superleuke webshop met allemaal stylish oranje accessoires voor bijvoorbeeld Koningsdag. Het jurkje is van Vila en de schoenen (hoe lekker zomers zijn die!) van H&M.

Verder hou ik deze post wat kort, want vandaag is mijn vader jarig. Hij wordt 50 dus er komt allemaal visite haha, heel gezellig!

Maar wat ik nog wel even wil zeggen is dat ik niet weet of ik het wel erg vind, wat kortere posts. Het speelt me al langer door m'n hoofd, maar de artikelen van bijvoorbeeld Dascha vind ik heel fijn lezen. Lekker kort maar krachtig. Zo is mijn schrijfstijl ook wel een beetje, merk ik wel. Ik ben niet heel erg van de details en ook niet langdradig. Daarom zou ik ook geen boek kunnen schrijven, haha. Maar dit gaat weer een heel andere kant uit.

Allemaal een heel fijne Koningsdag en als je nog geen outfit hebt: als je nu bestelt heb je de items waarschijnlijk nog op tijd! (Ja, nu dan niet meer.. ;))

Wat zijn jullie plannen met Koningsdag?

Love,
Emma

21 reacties

 1. Het is een leuke outfit :)! Ik ga met vrienden iets doen, jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice post :) love your blog :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof :-D Ik ga op Koningsdag aan mijn scriptie werken, leuk.. maar niet heus :-( Wat ga jij doen? Hopelijk is het dan wel beter weer. Hier regent het nu met bakken uit de hemel. Hihi lief van je dat je mij benoemt! Bedankt! Vroeger had ik wel altijd lange artikelen, maar ik merkte dat mijn lezers erg druk zijn en soms de tijd niet ervoor hebben om het helemaal te lezen. Dus sindsdien houd ik het lekker kort en krachtig ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh dat is inderdaad niet zo leuk, maar als het af is geeft het wel een goed gevoel! Ja, hier ook! Ja klopt dat merk ik ook wel en ik vind het zelf ook fijner. :) Liefs!

   Verwijderen
 4. Leuke outfit! Ik ga waarschijnlijk uit in Groningen :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk jurkje! En gefeliciteerd nog met je vader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah, die schoenen <3 Ik doe altijd m'n gewone kleren aan met Koningsdag. Ik voel me anders zo voor schut lopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit heb je samengesteld! Ah die print op de schoenen is leuk. :D En gefeliciteerd met je vader!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit, maar helaas woon ik in België dus heb ik het niet echt nodig, haha. :-) Wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit! Veel plezier op Koningsdag ✿✿✿

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh die Aloha slip-ons zo leuk! Dat jurkje is ook zo leuk! Nog gefeliciteerd!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die schoentjes zijn ZO lief! Gefeliciteerd trouwens met je vader's verjaardag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke outfit; die schoenen zijn fantastisch! Ik wens je nog veel plezier vandaag ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die schoenen zijn zo leuk!! Zit nog altijd te twijfelen om ze te kopen, haha. Ik moet overigens ook toegeven dat ik niks oranjes in mijn kast heb hangen... Oeps!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke outfit, vooral de schoentjes zijn heel schattig :) En nog gefeliciteerd met je papa xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. i have the same shoes. love it

  Check out my new post on my blog about Auckland
  http://carrieslifestyle.wordpress.com
  Posts online about many styles, Egypt, Rome, Beijing, Tahiti...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ziet er goed uit maar wel heel oranje! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super schattig pakje! Hopelijk heb je een fijne koningsdag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen