Budget favourites

21.4.15


Hi!

Eigenlijk wilde ik een blogje met mijn favorieten op dit moment maken, maar omdat alles budget is heb ik er een kleine twist aan gegeven. Benieuwd waar ik deze gemstone ketting voor nog geen drie dollar heb kunnen scoren? :)Surprise, surprise, EBAY! En ik vind 'm zo mooi. Ik heb 'm bij deze verkoper gekocht en ik ben er ontzettend tevreden over. De ketting zou tussen 20 april en 7 mei aankomen, maar op 18 april lag 'tie op de mat. Yay! De steen heet 'white howlite turquoise' en heeft een soort marmereffect. Pretteh.

Ik had niet echt een fotolijstje nodig, maar deze kon ik niet laten liggen. Ik bedoel, kijk dan hoe mooi, de rand is gewoon glas en dan zit er een zwarte houten lijst omheen. Heel minimalistisch, en dat bij Action voor €1,79 I guess...


Dit roségouden horloge was maar tien euro. Bij de Kruidvat. Mijn andere horloge was kapot en ik kan echt niet zonder. Ik kijk best vaak op m'n horloge haha, vooral tijdens een saaie les ofzo. Nu zul je denken dat het geen kwaliteit is en in vergelijking met een Michael Kors is dat ook zo, maar de ervaring leert dat ze toch echt nog wel een jaartje ofzo meegaan! Langer hoeft van mij ook niet, want dan ben ik 'm alweer zat of heb ik weer een ander op het oog haha.

Ook dit tasje komt bij Kruidvat vandaan. Had ik trouwens al gezegd dat ik daar aangenomen ben? Yay ik ben blij, al is het niet echt een droombaan maar goed. Het is wat.
Maar waar was ik gebleven, dit tasje was maar zes euries. Hij is niet heel groot maar perfect als je niet zoveel hoeft mee te nemen. Goed idee om te gaan schatzoeken bij Kruidvat, niet?

Anyway, ik ben heel blij dat ik 's avonds gewoon foto's kan maken. En ik ben ook blij met mijn allereerste Ebay-ervaring en de Kruidvat die me een baantje geeft en mooie spulletjes.

Wat is jouw favoriete budgetaankoop?

Love,
Emma

17 reacties

 1. Wat leuk dat je bent aangenomen bij de kruidvat! Die ketting is echt heel erg leuk zeg! En die fotolijst ook! X Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je bent aangenomen bij de Kruidvat! :) En ik ben verliefd op je ketting, zo mooi! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat kettinkje erg mooi! En gefeliciteerd met je nieuwe baan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je bent aangenomen bij Kruidvat!
  En wauw, wat een mooie nieuwe aankopen, ben echt verliefd op die ketting!

  XO Imke // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah, die marble ketting! Ik vind 'm ook erg mooi in het roze, maar deze is nog toffer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, ik had helemaal niet gedacht dat dat tasje van de Kruitvat komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een zwart tasje is altijd handig, en hij is ook nog mooi en goedkoop= top aankoop! Leuk dat je aangenomen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi dat kettinkje! En dat lijstje heb ik toevallig van de week ook gehaald bij Action :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je baantje!! :D En goede aankoopjes ook, wat een prijzen! Dat horloge is heel tof :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je bij de Kruidvat werkt! Je ketting vind ik echt heel leuk! Ik heb ook al wel eens wat bestelt op Ebay :).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke favorieten heb je! De horloge vind ik echt supermooi! Ook de ketting vind ik prachtig! En dan maar voor zo weinig geld! Geweldig gewoon! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die ketting is echt prachtig! Ik zoek al super lang zoiets maar ik vind ze elke keer te duur. Deze ga ik sowieso bestellen, yaaay! Thanks. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke items! Die ketting is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke items! Ik heb het fotolijstje ook, maar moet er nog een motiverende quote in plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen