10 blogs I love | #5

1.4.15

blue_36.jpg
Hi!

Ik heb weer tien onwijs leuke blogs op een rijtje gezet! Zoals altijd lekker veel variatie qua grootte en onderwerpen, maar dat vind ik juist leuk. Ik geniet net zo goed van mooie (outfit)foto's als van een persoonlijk verhaaltje.


Dina met snorretje

1. DINASTIE

Dina is een leuke meid met een prachtige bos krullen die geweldig schrijft. Haar blog is een  persoonlijke inspiratieblog met feel-goodartikelen en veel meer leuks. Ze weet altijd een glimlach op m'n gezicht te brengen met haar leuke posts! (En vandaag heeft ze me flink in de maling genomen... Oh man.)
2. RADIATE FASHION

Op Radiate fashion laat Janne vooral haar outfits zien - en die zijn gorgeous. Ze heeft zo'n leuke stijl! Maar je komt ook andere posts tegen in bijvoorbeeld de rubriek Wish to wear. Aanrader!3. EL-EVENTH

Wat ik zo leuk vind aan de blog van Ellen is dat ze naast haar toffe outfits een geweldige schrijfstijl heeft. Ze blogt in het Engels en er is zelfs een Amsterdam city guide in de sidebar te vinden! Handig voor als je een keer naar A'dam gaat en je de leukste plekjes wilt bezoeken maar je hebt geen idee waar je heen moet haha.

 photo BB3_zpsborz5bpw.jpg

4. LIFE OF LONNEKE

Zodra je op Lonnekes blog belandt komt de vrolijke gezelligheid je al tegemoet. Ze is dan ook een spontane meid die blogt over de meest uiteenlopende onderwerpen waarin haar leuke persoonlijkheid altijd weer naar voren komt.5. FASHION ANNA

Hier blogt Anne (ja, ze heet Anne, niet Anna haha) niet alleen, maar ook andere meiden schrijven regelmatig leuke posts. Het onderwerp is niet moeilijk te raden, namelijk fashion. Ook komen er zeker andere onderwerpen aan bod. Haar outfits zijn altijd on the point!

blue-mountains_005.jpg

6. JULIA TROTTI

Dit is de echt de meest awesome fotografieblog die ik ken. No need to say more, enjoy.

IMG_7096

7. D IS FOR DAZZLE

Diana ken je waarschijnlijk wel, al dan niet van haar video's. Toch wil ik nog even haar blog noemen. Hier deelt ze sommige persoonlijke verhalen die heel fijn zijn om te lezen. Ook zie je extra outfits en die serie van 'A girl's guide to' vind ik zo leuk en handig!8. SOPHIE VS THE UNIVERSE

Sophie is een groot creatief talent. Kijk (en volg) haar op Instagram, één van m'n favoriete accounts. Maar ook haar blog is geweldig, haar kledingstijl, foto's, allemaal even awesome.

mom jeans

9. KOSMIC FOX

Dewi is zo goed in grafisch ontwerpen en sites bouwen ahh ik ben jaloers op haar skills. Op haar blog worden alleen hele handige en toffe artikelen gepubliceerd. Werkelijk elke post is leuk, en dat vind ik niet vaak haha.10. MY LIFESTYLE DIARY


Nina omschrijft zichzelf als een 'vintage dreamer', wat inderdaad helemaal bij haar past. Ze plaatst ontzettend leuke vintage-achtige outfits en meer persoonlijke updates. Ik vind het zo leuk dat ze zo'n eigen stijl heeft haha, net als Sophie trouwens, hierboven.

Heb je weer wat nieuwe blogs ontdekt? :)

Love,
Emma

18 reacties

 1. Ik ken de meeste blogs niet, oeps. Diana heeft echt een hele leuke blog. Jij hoort er trouwens ook tussen te zitten ;). Vergeet jezelf niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. you have a lovely blog! :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuke lijst! Een paar meiden volgde ik al, maar de anderen zijn zeker ook héél leuk! Ga zeker en vast een kijkje nemen. Jouw blog is overigens ook heel leuk <3

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh veel van deze blogs ken ik niet! Echt super nu kan ik er wat nieuwe ontdekken! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen dat ik iedere keer weer een glimlach op je gezicht kan toveren. :) Ik voel me een beetje vereerd dat ik hier in dit lijstje sta.
  Ik ken nog niet alle blogs, dus ik zal zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, het zijn inderdaad leuke blogs :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken ze niet allemaal, maar ik ga even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn inderdaad allemaal leuke blogs! Leuk artikel! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk lijstje! Kosmic fox en Dinastie vind ik beiden ook super! De (voor mij) nieuwe ga ik gelijk even bekijken!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke blogs allemaal! Ik kende er al een paar, maar zeker niet iedereen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dina, Diana en Lonneke volg ik ook! Echt leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. thanks for sharing! heel veel kende ik er nog niet ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. er staan echt veel leuke blogs tussen! lief dat je mij er ook tussen hebt gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat lief dat ik er tussen sta! Er zitten veel blogs bij die ik nog niet ken, die ga ik eens opzoeken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke blogs! De meeste kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ohh ik heb inmiddels een heleboel nieuwe tabbladen geopend, haha. Ik kende er een aantal nog niet, maar ben wel erg benieuwd geworden! :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah super leuk dat ik er tussen zit! Ik voel me vereerd ♥

  BeantwoordenVerwijderen