Outfit | Grid skirt

21.3.15

 
Hee!
 
Eindelijk weer een outfitje! Het was heerlijk weer en ik had zoveel zin om foto's te gaan maken! Gisterochtend waren mijn Dr. Martens binnengekomen... Helaas, te klein. Dus die gaan weer terug. Ze hadden zo leuk gestaan hierbij haha, nu heb ik m'n oude vertrouwde Chelsea boots aan - die inmiddels bijna afgelopen zijn.
 
En jaa ik heb m'n knee high socks aan! Ze komen niet over de knie, maar ik vind ze zo ook wel cool eigenlijk. 'k Zou nog bijna zo'n tumblrgirl worden. HAHA nee.
 
Het grid patroontje op het rokje vind ik zo leuk, ik heb zo'n gevoel dat ik 'm nog heel vaak ga dragen. Deze komt van New Look, echt ik heb deze winkel herontdekt. Gisteren nog een huge bestelling geplaatst haha, er is zoveel leuks dit seizoen!
 
Top: CoolCat
Jasje: Only
Ketting: H&M
Rokje: New Look
Knee socks: Primark
Schoenen: H&M


 
 
Wat vind jij van het grid patroontje?
 
Love,
Emma
 

22 reacties

 1. Ik vind je gris patroontje GEWELDIG! Je hele outfit is ook gewoon GEWELDIG. Ja, tegenwoordig praat ik ook in caps taal haha. Maar wauw Emma, je stijl is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hel erg leuk! Vooral in combinatie met de knee socks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat rokje is echt heel leuk!
  X www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooie outfit! Ik vind dat het je prachtig staat! Het grid patroontje vind ik ook echt ge-wel-dig. Ik heb ongeveer ook zo'n rokje, maar dat is echt behoorlijk peplum achtig. Voor thuis heel leuk, maar om naar school te gaan, daar twijfel ik nog aan, haha! Echt een hele mooie outfit! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Gewoon aan doen, superleuk zo'n peplum model haha! Xo

   Verwijderen
 5. Oh wat mooi! Het staat je echt prachtig! Ook super mooie foto's :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je rokje echt ge-wel-dig! Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, staat je echt heel leuk zo'n rokje!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke outfit emma! Dat rokje vind ik echt geweldig en zie je nou dat je knee high socks zeker kan hebben ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cool! I follow you. melodylaniella.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een supertof rokje! Echt een leuke outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Now I found your blog and I love it! Great posts. Perfect this look♥ xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat een fantastisch mooie rok! Staat je echt heel erg goed!

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! Je rokje is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen