Haul | Forever21 & New Look

28.3.15Hi!

Vorige week heb ik een bestelling geplaatst bij New Look en Forever21. De items ga ik nu laten zien, het zijn lekker zomerse kledingstukken, I like! Luchtige shirtjes met of zonder print, espadrilles en zelfs een hoed. :)


Als eerste de items van New Look. Deze Fedora hat van stro was lekker cheap dus ik plaatste 'm in mijn winkelmandje. Jammer genoeg is hij te klein, want ik heb best wel een groot hoofd. M'n zusje vind 'm ook leuk en past hem gelukkig wel!
 

Ah ik vind deze rok zo mooi! Hij is crèmer dan ik had verwacht, maar alsnog is tie heel pretty. Het is een midirok met transparante stukjes tussen de streepjes en de onderrok is iets korter dus dat geeft een heel leuk effect!
 

Eigenlijk vond ik espadrilles helemaal niet zo mooi, maar toen ik deze zag was ik verkocht. Ze doen zo zomers aan met het mesh gedeelte, het is ook net iets anders dan anders. Ik kan niet wachten tot het warm genoeg is om ze aan te doen...


Deze shirtjes heb ik in twee kleuren besteld, ze zijn zo cute met die randjes! Het materiaal is wel wat dunnig, maar dat is wel weer lekker voor als het warm is. Ze zijn ook iets korter dan normaal, maar het zijn geen crop tops.

Een mooi grijs basic t-shirt miste ik nog in m'n kledingkast. Deze vind ik heel leuk met die zwarte contrasterende randjes. Lekker gekreukeld ook... Dat heb je als je ze verfrommeld in plastic zakken laat liggen. Inmiddels zijn ze weer mooi opgevouwen haha.

Ik vind het heerlijk om in van die big shirts te slapen. Vooral in de zomer is dat lekker luchtig en deze vind ik geweldig haha. De tekst is zo herkenbaar...
 


Deze shirtjes komen bij de Forever21 vandaan. Ik had er nog meer besteld, maar dat waren wat jurkjes voor m'n zusje, die kleiner is dan ik. Voor mij zijn die te kort jammer genoeg. :(
Op de eerste staat een printje met veertjes en op de tweede 'Things I love to do'. Do I need to say more? ;)

Het kaarsje heeft me omringd met een heerlijke geur tijdens het maken van de foto's haha. Ik was van plan hem bij één foto erbij te doen maar ik heb 'm er maar bij gelaten, geeft wel een leuk effect vind ik.

Wat vind je het leukste item?

Love,
Emma


25 reacties

 1. Dat rokje is echt superschattig en ik heb nu echt helemaal zin in de zomer :) Het is zo leuk om alweer zomerkleding te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke en zomerse aankopen! Ik vind je espadrilles en rokje heel tof :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Wat kostte die shirtje met dat schattige randje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 12 euro, zoals heel veel items bij New Look haha! :)

   Verwijderen
 4. Leuke items! Die t-shirts zijn echt leuk! X Mouna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke dingen! Het grijze shirtje en de witte met sleep zijn echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke shirtjes, vooral die met sleep - die kan ik ook wel gebruiken. Stiekem vind ik die espadrilles heel gaaf hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat heb je leuke items gekocht! Die shirt met die kleine pomponnetjes zijn TE leuk! Wat ben jij weer goed geslaagd, hihi. Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw je rokje is zo mooi ♥ En je shirtjes zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke items! Ik vind vooral dat rokje & hoedje erg leuk! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldige leuke kleren zeg! Wauw! Super leuk! Heel veel liefs, Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave shirts, die met I want more (SLEEP) is echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke aankopen en dat shirtje met de veertjes is leuk zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk die shirts met die teksten. Ik wil ook meer slaap haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh die espadrilles zijn heel tof! :D en inderdaad, ik slaap ook altijd heel graag in die grote shirts, zo fijn!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zijn die 2 shirts met een kanten randje leuk! I want more sleep is ook echt briljant!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke aankopen! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aaah wauwie wat een mooie dingen allemaal! Ik vind het transparante die je in veel kleren hebt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waauw! je hebt echt leuke dingen gekocht! Ik vind vooral dat t-shirtje met veren en je rokje erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk zeg! Ik vindje rokje en het T-Shirtje met die veertjes echt heel gaaf! Je hebt echt een hele leuke stijl! Groetjes Vicky
  www.vickysworld.simplesite.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie aankopen, dat rokje en het shirtje met de veren is zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen