Dit weet jij niet over mij...

25.3.15

Hi!

Door lieve Britt en Ruth ben ik genomineerd voor de Versatile Blogger Award. Dit houdt niet veel meer in dan dat je zeven feitjes over jezelf verteld. Aangezien ik dit al wat langer wilde doen vind ik het een heel leuke tag! Hou je vast voor de zeven raarste leukste grappigste feitjes, en toen was ik weer lekker aan het overdrijven.

ONE
Hoewel ik heel wijs doe met m'n outfits ben ik nog steeds op zoek naar mijn eigen stijl. Ik vind het ook zo moeilijk om 'm te beschrijven, misschien een mengeling van alles? Wel makkelijk met winkelen, ik vind veel leuk en aan de blogs die ik volg kun je dat ook zien. Van retro tot minimalistisch tot chic, ik vind het allemaal even leuk!

TWO
IK BEN GROOT. Oké dat wist je misschien al maar ik ben 1.80 (ongeveer) en dat is niet leuk want ik kan geen hakken aan. Kan wel natuurlijk, maar om tegen de twee meter aan te lopen vind ik iets teveel van het goede... Hoewel platte schoenen iets minder fancy zijn lopen ze wel lekker en ik ben eerlijk gezegd liever groot dan klein haha! Je kunt overal bij en in een grote groep mensen kun je er soms nog een beetje bovenuit kijken.

THREE
Vooruitwerken is een ramp. Voor m'n blog plan ik posts nooit in en ook voor school ben ik echt uitstelqueen. Ik presteer dan ook het beste onder tijdsdruk, anders komt er simpelweg niets van. Klinkt heel lui en ongemotiveerd, maar het is tot nog toe is het gelukkig altijd goedgekomen!

FOUR
Mijn blog is bijna jarig! Over iets meer dan een maandje is het zover, dan blog ik alweer een jaar. Tegen die tijd zal je er nog wel iets over zien verschijnen haha. Ik ben zo blij dat ik het bloggen heb ontdekt als iets wat ik echt heel leuk vind! Jullie zijn allemaal zo lief, ik denk eigenlijk wel dat bloggers een beetje dezelfde soort mensen zijn, of heb ik dat mis? Wat ik vaak lees is heel herkenbaar en je vindt natuurlijk ongeveer dezelfde dingen leuk.FIVE
Ik hou van eten. En nee, dan bedoel ik niet het havermout-superfood-überhealthy eten. Gezond eten is (meestal) niet lekker. Deze post beschrijft mij perfect. Tuurlijk, fruit en de meeste groente vind ik echt wel lekker en de hoofdmaaltijden zijn echt zo ongezond niet. Maar tussendoortjes zijn de bitches (of juist niet), want ik hou gewoon heel erg veel van chocola en chocolate chip cookies en katjesdrop.

SIX
Ik hou niet van sport. Gym is mijn minst favoriete vak op school - ja echt. Dat is volledig te wijten aan het feit dat ik allesbehalve lenig ben. Het scheelt dat ik op de fiets naar school ga waar ik nog enige beweging door krijg haha. Geen sport, veel eten, een wonder dat ik niet enorm dik ben. - Enigszins overdreven natuurlijk. -

SEVEN
Gifjes. Hoewel ik ze zelf niet maak kan ik er echt minutenlang geobsedeerd naar kijken. Of deze website, geweldig. Ik heb trouwens ook een obsessie voor mooie feeds op Instagram. Heel random haha, maar ik kan echt genieten van het scrollen door mooie plaatjes!

Ik dacht van te voren dat het heel moeilijk zou zijn om zeven feitjes te bedenken maar eigenlijk was het zo gepiept! Ik nomineer vijf andere bloggers voor deze tag, maar ik heb geen idee of je 'm al ingevuld hebt of al getagd bent haha...

Jessica van Jessica's Thing
Eilish van Artistic State of Mind
Sophie van De mooiste ster aan de hemel
Mei Qi van Mei Qi
Judith van Judith Huls

Vertel eens een random feitje over jezelf? :)

Love,
Emma

Ps. Nog een bonusfeitje: met overzetten van mijn blogadres is er met Bloglovin' iets niet goed gegaan waardoor ik al m'n volgers kwijt ben. Ze beloven het al drie weken te fixen, maar nog steeds niets... Ik baal er echt heel erg van want veel die me via Bloglovin' volgen zien nu geen posts meer verschijnen. Dus ja dat wilde ik even kwijt, geen idee wat ik er aan kan doen haha. :')

25 reacties

 1. In een aantal dingen herken ik mezelf wel... mhmm haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gek trouwens dat je bloglovin volgers niet lukken, bij mij lukte het binnen 5min! & ik hou ook echt niet van sport hoor haha liefs Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa echt, de hele tijd vergeten ze mij zogenaamd... Ik begin de moed bijna op te geven haha.

   Verwijderen
 3. haha - geen hakken aan (willen) doen is ook mijn ding. Op zoek naar een groot vriendje, want ik wil ook kunnen shinen óp hakken tijdens een geweldig feest ;')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Aan de foto's zie je het niet dat je groot bent haha.. ik ben dan toch weer 5 cm kleiner dan jou! En perce een eigen stijl hebben is niet zo belangrijk, als je maar draagt wat je mooi vind :) Ik heb ook allerlei stijlen bij elkaar wat dan uiteindelijk toch weer mijn eigen stijl is. Geen idee hoe ik het moet omschrijven ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha ik ben ook guilty aan ongezond eten :) leuk jasje heb je aan op de foto's! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om te lezen. Wat vervelend van de volgens via Bloglovin'. Ik heb er ook gedoe mee gehad. Gelukkig is dat (deels) opgelost

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke feitjes! Ik vind gym juist leuk wanneer we dingen doen die meer met lenigheid te maken hebben, basketbal en voetbal zijn echt niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook echt niet iemand van plannen. Wilde vanavond nog huiswerk gaan doen maarja zit ik weer met mn laptop blogs te lezen ;) En lang zijn is soms wel vervelend #geenhakken :( Haha die site is echt gewéldig!
  Je haar groeit ook weer mooi hè :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha heel herkenbaar! Ja klopt, ben ik heel blij om! Xo

   Verwijderen
 9. Haha wat grappig dat je niet van sport houd, ik ben zelfs verslaafd aan sport. Wow, 1.80m! Mag ik misschien wat van jou hebben? Ik ben nog maar net 1,60m :-(

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke feitjes! Ik ben ook niet zo'n held in vooruitwerken, haha. :p xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! Ik ben ook een echte uitstelqueen, oops. X Mouna

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zeg! Ben al eens genomineerd en ga kijken of het past in de content van mijn blog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen! Ik ben ook superslecht in vooruit werken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, wat leuk! Ik kan ook absoluut niet voortuit werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bedankt voor de nominatie lieve Emma! Het betekend echt veel voor me. Ik ben heel klein haha, ik zou liever iets groter willen zijn. En wat stom van je volgers. Maak je daar niet druk om want dat komt goed en als ze niet terug komen je kriijgt ze zo met je blog ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. You're welcomee! Ach ja zo hebben we allemaal wat hè! ;) Jaa komt vast goed hoop ik! X

   Verwijderen
 16. Wat leuk! Ik ga hem binnenkort plaatsen! Ik ben ook 1,80, maare ik draag gewoon hakken. Don`t care haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen! Haha, ik zag het artikel nu pas. Zo grappig om te lezen dat je je in verschillende dingen herkend. Veel liefs, X Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kwam er ook pas net achter dat ik je niet meer volgde op Bloglovin'. Wat raar eigenlijk! Heb maar meteen op de "follow"-knop gedrukt haha!
  Leuke feitjes en wow... Je bent écht lang!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat komt waarschijnlijk veel vaker voor... Ik baal er zo erg van! Thanks xo

   Verwijderen