Só relatable!

7.2.15


follow justgirlythings for more posts like these!


Hi!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar elke keer als ik iets van just girly things voorbij zie komen is het eerste wat in me opkomt: Só relatable! (Wie denkt hierbij ook gelijk aan de video van Connor Franta? Haha..) In deze post deel ik de leukste en herkenbaarste pics van just girly things. Je kunt ze hier vinden op Pinterest! :)


just girly things

Opzich heb ik niets te klagen, want m'n haar is al hard gegroeid sinds ik het tot een bob geknipt heb in mei, maar af en toe zou ik wel eens lekker lang haar willen hebben. Je kunt er zoveel meer mee, haha.

just girly things

Do I need to say more?

just girly things

Jaaa, dreaming every time about that... Of dan zie je van die perfecte bureaus die in schril contrast staan met m'n eigen kamer en bureau haha.

just girly things

Of nou ja, gewoon van die autotripjes met geweldige uitzichten, love that.

just girly things

En dan in plaats van praten alleen maar kijken naar de omgeving, wat ik trouwens altijd wel doe. Word je zo relaxed van!

just girly things♥

Taking pictures of literally everything.

just girly things

Haha zo herkenbaar dit. Ik zou graag gaan hardlopen of workouts gaan doen maar ik heb totaal geen motivatie omdat ik denk dat het toch niet lukt. Heel fout natuurlijk want zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Maar ook wat schoolwerk betreft heb ik dit veel te vaak haha.

just girly things♥

Ik ben echt een sucker voor quotes. Vooral als ze dan nog zo 'relatable' zijn dan kun je zo blij worden van een mooie quote!

Oh so girly♥

Ah geweldig, dat gevoel...

Oh so girly♥

Ik ben niet de enige hoop ik? Vooral in de winter heb ik nog wel eens moeite met opstaan, als het koud en guur is buiten... Brrr, dan wil ik het liefst nog heel lang in m'n warme bedje blijven!

be girly

Voor ik alle landen die ik op m'n lijstje heb staan heb afgewerkt ben ik oud denk ik. Stokoud. Want er zijn nog zo veel plaatsen waar ik graag geweest zou zijn!

justgirlythings: Hey Justgirlythings now has two Instagrams! OUR ONLY INSTAGRAMS ARE: @Dreamy Hipster @justgirlyinsta We have two so that both of the owners can post their own photos on each instagram! SO MAKE SURE YOU FOLLOW BOTH Love you all, Brie Becky  p.s one is justgirlyblog which makes its own posts, and the other is pictures that just one of the owners made

Nieuwe mensen met een mooie feed. Zoals Sophie, Hendrik, Anna & so many more... Schaamteloze zelfpromotie: ik heb ook instagram. Zonder mooie feed, dat wel.

Waarbij dacht jij gelijk: Só relatable!

Love,
Emma

19 reacties

 1. Leuk lijstje! Ik wil ook zo'n kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooi lijstje! Herkenbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! 'Wanting to drive to the Mountains...' Yes Yes! 'Looking outside the window instead of talking' ook heel relatable

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah meer reizen, dat wil ik ook heel graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht dat ik de enige was die er zo van kon genieten om gewoon naar buiten te kijken in de auto en te genieten van het landschap. Ik wilde ook dat mijn haar wat sneller groeide, des te sneller dat ik het kan doneren. (: En je feed is toch mooi? (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat cool dat je je haar wilt doneren! Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. :) Haha ik vind van niet hoor ;) X

   Verwijderen
 6. Jaa ik wil ook nog zoveel dingen bezoeken. Maar daar heb je veeel geld en tijd voor nodig...

  xx Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha idd erg relatable, vooral die van niet uit bed komen op dit moment ^^ xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Ik hoop dat je hem doet! Liefs,
  Link: http://p0cketfullofsunshine.blogspot.nl/2015/02/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ook dat mijn haar sneller groeit, en ik wil ook de perfecte kamer, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind Just Girly Things altijd zo leuk! Alles is wel herkenbaar, haha. En die plaatjes vind ik altijd heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele herkenbare dingen ja! Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk lijstje! Ik kom op de één of andere manier altijd plaatjes tegen die minder relatable zijn... Maar deze... Goeie. Uit het raam kijken in plaats van praten is héél fijn, vooral tijdens zo'n prachtig tripje door de bergen... Ahh, dromen, dromen, dromen!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou ook echt van autotripjes, lekker uit het raam staren ♥

  BeantwoordenVerwijderen