Fotogenieke lensdop en meer

16.2.15


Hee!
 

Vandaag is er weer een minder fijne week aangebroken: tentamenweek. Vandaar dat er zaterdag niets online is gekomen maar ik kan moeilijk niets van me laten horen haha. Tussen het leren door vind ik fotograferen een hele fijne ontspanning. Even alleen maar hoeven focussen op de omgeving door de zoeker, heerlijk. En als er toevallig niets bijzonders in de buurt is grijp ik al snel naar m'n lensdop. Waar een lensdop al niet goed voor is...

 

Jup, hier hing ik boven een stoffig spiegeltje. En nee, ik heb geen afrokapsel, m'n haar hing naar voren. Sometimes we act a bit crazy.
 
Maar omdat de wereld groter is dan een lensdop zijn hier nog wat plaatjes van wat decoratie in huis. De bovenste zonder flits, de onderste met. Stiekem vind ik ze met flits nog mooier omdat de kleuren daar veel helderder zijn.
  
Einde van het liedje is dat ik niet meer wat ik het leukste vind om op de foto te zetten. Mensen, natuur, decoratie of toch mijn lensdop?!

Wat fotografeer jij graag?

Love,
Emma

19 reacties

 1. Wauw, hele leuke en mooie foto's! Het liefst zet ik mensen op de foto. Uh, emoties vooral. Klinkt misschien een beetje gek? Haha, mensen die lachen, verdrietig zijn, boos zijn, prachtig om te zien! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht echt dat je een of andere pruik op had bij de foto met het stoffige spiegeltje! Leuk idee trouwens, foto's nemen met enkel je lensdop als 'eyecather'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mensen, natuur, decoratie items, het is allemaal leuk! Die laatste paar foto's zijn echt heel mooi vind ik :)
  Xx Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaaa wat leuk gedaan dit! succes met je toetsweek;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met je toetsweek en mooie foto's!

  X Miene

  mienestylee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat een originele foto's zeg Emma! En succes trouwens! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om wat uit te proberen met je camera! Ik fotografeerde eerst altijd bloemen, nu experimenteer ik eigenlijk niet zo veel meer met mijn camera.. Succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een originele foto's Emma!

  PS er loopt op mijn blog een win actie met minimal sieraden. Leuk voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's :) Nog eens een andere afleiding in plaats van je mobiel pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha wist niet dat een dop zo mooi kan zijn. Alles hangt echt van fotografie af soms. En licht is ook zooo belangrijk!
  Leuke blog heb je :-)
  Misschien wil je meedoen aan mijn giveaway? 50Euro spenderen bij Coolcat! hifi :-)
  xo.
  FROM HATS TO HEELS
  www.fromhatstoheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto's weer :) Ik fotografeer echt graag plaatsen. Wanneer je op vakantie bent of gewoon op een mooie plaats is het fantastisch om hem gewoon opgeslagen te hebben in je toestel. Haha :D xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat is ook mooi! Zo blijf je het ook goed herinneren haha (:

   Verwijderen
 12. Succes met de toetsen! Mooie foto's ook. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! Lekker origineel ook :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha je lensdop fotograferen, wel slim! Ik pak ook gewoon random iets wat voor me ligt!

  BeantwoordenVerwijderen