Diary | Rotterdam en wokken

25.2.15


Hi!

Eigenlijk plaats ik helemaal niet zo veel persoonlijke posts, terwijl ik dat wel heel leuk vind. Dus hierbij een wat persoonlijker artikel. Dinsdag sprak ik eindelijk af met een vriendin die ik al heel lang niet meer had gezien; we gingen een dagje naar Rotterdam! Ik heb wat foto's gemaakt wat resulteerde in deze diary inclusief mini-shoplog van de Primark.

Eenmaal in de trein regende het wat, maar gelukkig hebben we er de rest van de dag geen last van gehad. Toen we uitstapten op Rotterdam Centraal gingen we wat winkels in en uit, maar vonden eigenlijk niet zo veel bijzonders. Ik vind de nieuwe collectie best laat dit jaar, jullie ook?


Na een hoop geslenter gingen we lunchen bij de Mac, ik probeerde deze wrap uit die heel lekker was, afgezien van het chemische smaakje wat aan de saus zat.

We besloten naar het Alexandrium (Primark!) te gaan, maar daarvoor moesten we eerst met de trein naar een ander station. Hij was kwijt. Echt, telkens liepen we rondjes en een uur vol gesteun en gezucht later hadden we 'm dan eindelijk gevonden... 

Volgende missie: Zoektocht Primark. We hebben het aan drie mensen gevraagd, en iedereen wees een andere richting aan. Yeah right. Tegen de tijd dat onze voeten bezweken hadden we 'm gevonden. Inmiddels was het zo laat geworden dat we bijna weer terugmoesten, maar toch had ik nog snel wat meegegrist.
 
 Bobby pins en kappersklemmen komen altijd van pas en zoals je ziet heb ik eindelijk m'n knee-high socks haha. Ik heb zoveel zin om ze te dragen en ze zijn heerlijk zacht! Ook dit lekkere geurkaarsje voor maar één euro kon ik niet laten liggen.
 


Ik had eigenlijk helemaal geen flip-flops, terwijl die superhandig zijn. De kwaliteit zal niet geweldig zijn, maar voor de prijs hoefde ik het niet te laten: €1,50!En dan mijn favoriete aankoop: deze schoenen voor maar 12 euries. Ja ik ben lang en ik draag hakken en het is maat 42 dus ze zijn iets te groot. Maar ik vind ze mooi en een maatje kleiner was er niet meer. I don't care. Ik ben er zo blij mee!
Dat was Primark. Ik had het zo warm gekregen (het was zo benauwd daarbinnen!) dat ik heel veel zin in een ijsje had. Met chocoladedip.


Gelukkig was dit keer het station wel gauw gevonden en zonder verdere speurtochten kwamen we op het eindstation aan waar we opgehaald werden door m'n vader. Op naar de wok! Het zag er zo mooi en fotogeniek uit!

 

Het eten was verrukkelijk, ik had nog nooit zulke lekkere biefstuk op! En er waren enorme chocoladefonteinen en marshmallows (vergeten foto van te maken, meh) en minidonuts. Dat schreeuwt gewoon Emma. Als afsluiter een cappuccino en we waren allemaal zo dik haha!

Het was een ontzettend leuke en gezellige (maar soms ook moeizame) dag.

Verdwalen jullie wel eens in een vreemde stad?

Liefs,
Emma


24 reacties

 1. klinkt als een geslaagd dagje, ondanks dat verdwalen, maar heee dan heb je ook weer een leuk verhaal om te vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I’m in love with your blog! It was so interesting to read your posts and also I’d like to say that you have beautiful photos!
  p.s. new post - how I met Victoria Beckham http://www.dianacloudlet.com/2015/02/victoria-beckham-zip-pouch-met-victoria-beckham.html

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een leuke dag lijkt me! Een trein niet vinden? Ja, daar ken ik ook iets van. En die opluchting wanneer je hem eindelijk hebt gevonden .. hemels! Zelf durf ik niet echt zo goed naar een vreemde stad gaan, omdat ja ik sowieso verdwaal .. haha! Echt een heel erg leuk artikel! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het gebouw van Primark echt mooi! Je maakt echt prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooww haha ik dacht ineens mijn reactie is weg, maar ik zag niet dat hij goedgekeurd moest worden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Een heerlijk dagje. Owh, die treinstress -heel herkenbaar-. Ontzettend leuk artikel! Veel liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik herken de Primark in Rotterdam meteen. Ben daar zelf ook 2 keer geweest. Het ziet er allemaal erg lekker uit. De naam komt me erg bekent voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was supergezellig! Leuke post is het geworden, Em! Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's. Volgensmij heb je een gezellig dagje gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Was zo te zien een leuke dag.
  Die kaars klinkt trouwens wel echt te lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de Primark is inderdaad altijd super benauwd >< vooral door de drukte. ik heb ook nog niet veel leuks in de winkels gezien, de nieuwe collecties vind ik niet heel boeiend?! en Primark op Zuidplein is trouwens ook een aanrader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oef, dit doet me er aan herinneren dat ik nog slippers nodig heb voor het dagje spa volgende week. :') Leuk verslagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er leuk uit! Die wrap van de McDonalds ziet er lekker uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te zien. Ik heb vandaag dezelfde slippers gekocht haha! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat maak je mooie foto's! En wat ziet het eten er heerlijk uit, jummy!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeej, shoe twinnies! Jammer dat ze ze niet meer in je maat hadden, in Almere waren er echt heel veel! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waar zijn al de foto's uit je oude blogs gebleven? Trouwens erg leuk dat je wat meer persoonlijke dingetjes doet, moet je vaker doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha die zijn weg, door een stomme actie heb ik ze verwijderd... Ga ik zeker doen! :)

   Verwijderen
 18. oehhh je toetje op die foto, daar heb ik nu zin in!! Die primark is inderdaad een eind sjouwen en zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. gezellig en lekker zeg!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Die schoenen zijn prachtig zeg, heel mooi. Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen