3 spring outfits

20.2.15

16 x Frisse & fleurige jurkjes voor deze lente
(bron)
 
Hee!
 
Vanmiddag zag ik de eerste bloemknopjes al zitten, de zon laat zich weer zien (behalve vandaag haha) en ik krijg de voorjaarskriebels. Dat betekent dat ik m'n wintergarderobe aardig zat word en zin heb om te shoppen voor nieuwe, zomerse items! Ik heb drie lente-outfits samengesteld die ook nu al heel goed te dragen zijn.

Alle items komen van Esprit, een merk dat je vast wel kent en misschien ook wel kleding van in je kast hebt hangen. Ik was het merk even vergeten, tot ik op de webshop kwam: wauw! Ze hebben echt toffe items ertussen zitten zoals je straks kunt zien.
 
 
Gemaakt met Collage.nl
1. MINIMALISTIC BLACK & WHITE

Allereerst deze mooi zwart-witte outfit. Daarmee kun je gewoon nooit fout gaan, haha. Het jurkje alleen al vind ik zo mooi, maar om er iets meer patroon aan toe te voegen is deze blazer/mantel prachtig. Hoe classy is ook de witte tas?


Gemaakt met Collage.nl
2. CASUAL PASTELS

Van deze outfit word ik gelijk helemaal vrolijk, pastelkleurtjes komen ook dit voorjaar weer helemaal terug. (Gelukkig!) De matchende trui en schoenen vind ik zo'n mooi zacht kleurtje hebben en ook het goudkleurige horloge vind ik prachtig. Samen met de portemonnee die ook goed als clutch te dragen is maakt deze het geheel wat minder nonchalant.


3. BLUE CHIC
 
Blauw is net iets minder hard dan zwart waardoor het een heel geschikte kleur is voor het voorjaar. Deze items zijn allemaal blauw en ik kon het niet laten de jas erbij te zetten, ik vind 'm zo mooi! De mooie statement ketting geeft het truitje een extra touch. Metallic zilveren sneakers maken het geheel net wat minder chic waardoor het ook naar school of werk makkelijk te dragen is.
 
Om eerlijk te zijn... Zou ik niet weten welke outfit ik zou kiezen. Alle drie dan maar!
 
Welke look is jouw favoriet?
 
Love,
Emma 

22 reacties

 1. De laatste look... <3 Ze zijn allemaal leuk! Ik ga ook maar weer eens bij Esprit kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke outfits! Ik krijg zo al zin in de lente! De tweede outfit 'casual pastels' vind ik echt geweldig! Vooral dat rokje! ZO leuk! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah hele gezellige Outfits :)
  Ik zou zelf die 3e wel dragen denk ik!
  Xx Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, ik vind die roze trui echt geweldig! :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk dit! Blue Chic is eigenlijk best wel mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke collages, de eerste is mijn favoriet! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The last one is something for me <3

  www.dolcinella.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Sowieso de tweede is mijn keus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik denk dat ik voor 2 zou gaan. Maar eigenlijk draag ik veel meer kleur in de zomer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die eerste en laatste outfit <3. Wat heb jij een gevoel voor fashion zeg! Mooie combinaties. Leer het me!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauww die eerste is zo gaaf! Superleuke outfits! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke zomers en lenterse (is dat wel een woord?) outfits! Leuk artikel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel toffe looks! Ik kan echt niet wachten op de lente en de zomer! De eerste look is heel gaaf, zijn die slip ons van Esprit? Ik heb laatst nog precies zulke bij de Van Haren gekocht hihi!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk Emma! Vooral die jas van de laatste outfit is om te kwijlen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! De eerste is ook mijn favoriet :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw mooie outfits! Vooral de 'minimalistic' vind ik super mooi! :D xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wooow! I love your blog. I hope you will like mine

  http://instagram.com/ladyfur?ref=badge

  http://www.welovefur.com

  BeantwoordenVerwijderen