What I wanna wear

10.1.15Winter Fashion Looks - Black Skirt and a Grey Sweater. See more on http://www.thequirkybits.com/.
 
Hi!
 

De laatste tijd heb ik heel vaak dat ik iets leuks zie bij bloggers op Pinterest, Lookbook, whatever, maar de stap net iets te groot vind om het zelf te gaan dragen. Of ik weet niet hoe ik het moet combineren, of nou ja, kijk zelf maar. Daar laat ik nu een aantal van zien, het is zo gaaf allemaal haha.
 
Overknee socks outfit

Om te beginnen met over the knee socks. Die wil ik wel heel graag, maar ik weet niet goed hoe ik ze moet combineren. Een dunne panty eronder ofzo, maar dan lijkt het me nog iets te koud voor de winter. Voor het voorjaar ga ik ze kopen, haha. ;)


Rebellious yet Romantic Fashion inspiration pinafore dresses how to style streetstyle bloggers steffy bonnie

Ik wist niet eens dat ze bestonden, maar Rowan liet ze zien op haar blog en ik vind ze eigenlijk wel heel leuk! Deze tuinjurkes/dungaree dresses/pinafore dresses (ze lijken op een schort haha) zijn wel heel vintage-achtig dus ik weet niet of ik dit wel zou dragen. Als je ze zo ziet vind ik het in ieder geval er erg leuk uitzien!

layered

Oké, dit vind ik dan wel een beetje too much, maar hoe mooi zijn deze gemstone kettinkjes. Ze zijn geloof ik onder andere bij de Brandy Melville te koop, waar ze sowieso hele leuke kettingen hebben. Deze zou ik wel dragen, maar bijvoorbeeld chokers weet ik niet goed. Ik denk het ook wel, why not haha.


Ivory V-neck Oversize Sweater Dress to go with your Over Knee Boots

Jaaa sweaterdresses! Deze is wel heel oversized, maar zoals die bovenaan deze post vind ik superleuk. Ik geloof dat ze ze bij de Primark verkopen, yay! En die over-the-knee laarzen vind ik ook zo leuk. Maar om zulke lange laarzen zelf te dragen.. I don't know.

:

Klopt, deze foto komt regelrecht van Asos. Daar hebben ze zulke gave co-ords, zoals deze kledingstukken met hetzelfde printje heten. Ik vind deze wel leuk, maar zoals Lilia ze pas had gecombineerd met een flannel vind ik het eigenlijk net iets leuker!
 

These are number one of my shoe wish list Vagabond Boots

En tot slot deze platform Chelsea boots. Het zijn Vagabonds en ik kan niet anders zeggen dan dat ze perfect zijn. Maar als ik zoiets aanwijs in de winkel vind iedereen ze lelijk haha, door dat plateau. En dat is juist zo stoer en ze lijken me nog heerlijk lopen ook. Enig probleempje is dat ik weer wat centimeters de lucht inschiet wat niet helemaal de bedoeling is met m'n 1,80 haha. :')

Allemaal struggles dus, mehh.

Wat vind jij heel leuk maar je durft 't niet zo goed te dragen?

Lovee,
Emma

22 reacties

 1. Ik heb hetzelfde over de high knee socks! Ze zijn zo leuk, maar ik durf ze niet te dragen. e

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon niet over nadenken, maar dragen wat jij leuk vindt! Heb ik ook steeds meer en dat voelt echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfits! Ik draag altijd alles wel wat ik leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die kettinkjes ook heel erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Iedereen heeft inderdaad een aantal van die kledingstukken die je geweldig vindt, maar waarvoor je nog een hoop moed bijeen moet schrapen om ze te durven dragen. Ik heb precies hetzelfde met die kniekousen. Ik vind ze geweldig maar durf ze niet echt aan te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige looks!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik heb dat ook met de plateau boots gehad. Als ik ze aanwees vonden de meeste het lelijk, maar toen ik ze aan had ben ik er toch voor gevallen en heb ze gekocht. Na een paar dagen twijfelen besloot ik ze toch echt te houden, ze lopen zo fijn! Ik wordt er af en toe wel door aangekeken maar weet je wat, daar moet je helemaal niets om geven :) Als je het zelf maar mooi vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze ook zo leuk bij je staan! Ga ik proberen, thanks :)

   Verwijderen
 8. Die boots zijn inderdaad erg gaaf. Ik heb een net iets ander exemplaar van de Primark. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whooh die sweaterdress / super oversized sweater, is echt heel gaaf (hoe ze hem daar draagt) waarschijnlijk als ik hem aantrek, ziet het er weer niet uit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb precies hetzelfde met de sweaterjurken en over the knee socks! In Amerikaanse lookbooks zie je ze altijd maar hier zie je er eigenlijk bijna niemand mee, wat ik echt jammer vind! Voor naar school vind ik het dan toch weer iets too much om zelf te dragen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa haha, maar in Amerika trekt sowieso niemand zich wat van anderen aan als je snapt wat ik bedoel.. Moeten we hier ook meer doen ;)

   Verwijderen
 11. Leuke inspiraties en outfits! Ik snap wat je bedoeld dat je het allemaal zo zou willen dragen, maar niet precies weet hoe. Ik zou heel graag de eerste outfit willen dragen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooie items, ik snap echt wat je bedoelt, maar gewoon doen hoor! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omg, ik heb letterlijk over dat linkje heen gelezen, wat lief dat je me noemt! Flannels zijn idd een goede manier op co-ords op te breken, is een van m'n sneaky tips ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aww, ik zit helaas met exact dezelfde struggles, de meeste dingen zou ik ook dolgraag willen kopen, maar ik durf het niet. Niet erg leuk.. De Vagabonds vind ik ook zo leuk! Maar ik ben best ook groot (nog niet zo groot als jou, je bent echt groot wow!) dus ik wil niet extra opvallen, haha. Die gemstone's vind ik ook zo leuk! Ik wist niet dat ze ze ook bij BM verkochten, dus ik ga er eens kijken, dankje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha jaa klopt ik ben groot ;) En met dat opvallen heb ik ook wel een beetje, al denk ik de laatste tijd toch wel meer van 'de rest kan me wat, ik doe wat ik leuk vind' zeg maar! Gewoon lekker jezelf zijn<3

   Verwijderen
 15. Die gemstone kettinkjes zijn super leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Pff, over the knee socks zou ik ook heel graag willen, want ik vind die stijl ontzettend gaaf. Alleen past het gewoon totaal niet bij me. Zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahh, zitten echt toffe en heerlijke items tussen! Helaas staat niet alles hiervan mij :|

  xx

  BeantwoordenVerwijderen