The black mask

16.1.15

 
 
Hey!
 
Om eerlijk te zijn gebruik ik zelden gezichtsmaskers, het komt er gewoon niet van ofzo. Terwijl ik het wel heerlijk vind en mijn huid was er dan ook echt aan toe, vooral in die droge wintertijd. Ik had al het een en ander gehoord over zwarte maskertjes die heel goed helpen tegen puistjes en mee-eters. Ik was dus heel benieuwd naar het resultaat hiervan!

 
Deze zag ik liggen bij de Etos voor maar 1 euro, meenemen dus. En ja, de foto's zijn gemaakt in een lamp maar eigenlijk vond ik het wel een heel mooi effect geven. Er zit geen filter overheen, niets!
 

 
Op de verpakking staat dat het maskertje vegetarisch en diervriendelijk is, dus dat is mooi meegenomen. In zo'n tekstje bovenaan staat wel een veelbelovend verhaaltje maar ondertussen staat er in de ingrediëntenlijst alcohol en parfum, vandaar dat het handig is om te testen of je huid er wel tegen kan. (Wat ik niet gedaan had trouwens..) Het belooft een ultra reinigend en peelend diepzeemasker te zijn. Let's see!
De bovenste foto was eigenlijk een foutje, maar je kunt zo wel zien dat er een soort van schilfers op m'n voorhoofd zitten en her en der wat puistjes. Tijd voor het masker!
 
Hier ben ik dus niet handig in. Je opent de verpakking en een zwarte substantie komt eruit wat op een paar schoolboeken valt en zelfs op m'n kleren nog sporen nalaat.. Oepsie. Dan besmeur ik m'n gezicht (en wat haar) ermee wat voelt alsof je er modder of teer opsmeert. En het ziet er ook zo uit, haha. Hoe krijgen die mensen op de verpakking trouwens het maskertje altijd zo perfect gelijk en netjes? Photoshop zeker.. Tsss.

Zie je die zwarte vlek op daar linksonder op dat witte biesje? 3 keer raden hoe dat komt...
Na ongeveer een kwartier/20 minuten begon het masker wat te trekken, hij was hard geworden en ik kon 'm er voorzichtig afhalen. Dit deed trouwens niet heel zeer gelukkig. Nog even de restjes wegwassen en het was klaar! Ik had weer een heerlijk babyzacht huidje en de schilfers waren weg. De puistjes niet, maar dat verwachtte ik ook niet. Nu, een dag later, drogen ze trouwens wel heel goed in! Altijd fijn. :) Mijn huid reageert er dan ook goed op gelukkig, ik heb wel eens van die verhalen gelezen over zwarte maskertjes.. Niet zo fijn!Dit zijn echt de mooiste foto's ever maar goed. I don't really care.

Mijn uiteindelijke oordeel? Een heerlijk maskertje die doet wat 'ie hoort te doen, maar je moet niet heel veel speciaals verwachten. Er staat dat je 'm wekelijks moet gebruiken en dat zal wel goed zijn maar ik weet nu al dat ik de discipline niet kan opbrengen om dat te doen haha. Voor die ene euro hoef je het in ieder geval niet te laten! 

Liefs,
Emma

12 reacties

 1. Haha, een zwart masker, dat had ik nog nooit gezien. En inderdaad, lekker goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah ja, een maskertje is alleen al leuk om op te smeren (al gaat het inderdaad niet altijd goed) en een beetje mee te relaxen. En even een fijn zacht huidje is altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik krijg helemaal zin in een meidenavond met een lekker maskertje en zo te horen is deze wel een goed ideetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind maskertjes echt heerlijk. Je hebt een leuke blog, ik ga je volgen met bloglovin', lijkt me leuk als je terug volgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow echt appart zo'n zwart masker, maar wel echt goed voor je huid! Moet ik ook weer eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig! Ik heb echt zin in zo'n relax dagje haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maskers zijn altijd lekker, wel eng zeg dat zwart ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me wel een fijn maskertje voor het geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie heel vaak zo'n masker voorbij komen. Het word misschien tijd om hem eens uit te proberen ;)
  Liefs Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, superchille selfie met dat masker, je bent net een zwarte piet! Maar lijkt me een erg fijn maskertje, ook lekker cheap! xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha dat dus. M'n zusje van drie vroeg of het uit de tuin kwam.. Oepsiee :') Xo

   Verwijderen