Life lately

15.12.14


Heey!

Even een kleine update tussendoor. Vandaag is mijn broertje jarig - 1 jaar, woehoee! -, komt er dus visite (die inmiddels weer weg is), moet ik leren voor m'n tentamens en wil ik dit artikel nog even plaatsen. Druk druk druk...


Deze week heb ik dus tentamenweek. Dat betekent vooral hard leren dus er zal waarschijnlijk niet heel veel online komen deze week. Vandaag heb ik vrij (a.k.a. studieverlof) maar van leren is tot nog toe niet veel gekomen.
Maar over een week is het kerstvakantie, yay! (Dat 'yay' is trouwens wel ingekrompen, omdat ik de stapel verslagen en werkstukken steeds hoger zie worden.. Tja, je bent uitstelqueen of je bent het niet.)

Even over m'n blog: Waarschijnlijk heb je gemerkt dat de lay-out iets aangepast is. Het liefst wil ik overstappen op WordPress én een eigen domeinnaam. Maar het probleem is dat ik daar niet veel verstand van heb. Daarom wil ik vragen of jullie misschien ervaring of tips hebben? Je zou me er ontzettend mee helpen want ik heb 1) Niet de tijd en rust om het allemaal te gaan uitzoeken wat het beste is etc. en 2) Waarom zou ik zelf gaan prutsen als jullie over veel meer kennis beschikken dan ik? ;)
Je kunt een reactie achterlaten of (het liefst) een mailtje sturen naar emmaathings@gmail.com om me uit de brand te redden<3


 
 
 
 
 
 
 
 
En jaa.. dat was het wel weer want ik moet nu als de wiedeweerga (is dat een woord?) aan de slag! Je wilt trouwens niet weten hoe fotogeniek een ring is (deze is van Loavies).
 
Kusjes van Joas' voetjes
 
 
 
 Hoe gaan jullie deze week doorkomen?

Liefs, Emma

11 reacties