Happy new year!

29.12.14Hey!

Kerst is voorbij, iedereen begint voorbereidingen te treffen en excited te worden voor oud en nieuw, en opeens is mijn verjaardag daar. Jep, vandaag begin ik aan m'n 16e levensjaar. Overdag waren we niet heel veel van plan en vanavond hopen er wat vriendinnen te komen.

Maar goed, vanochtend hadden we goed en wel gegeten en ons klaargemaakt toen we de cadeaus gingen geven. En werkelijk waar, ik had geen idee wat. Ik wist alleen af van een ketting, maar voor de rest was het een verrassing. En wat voor één.
Het begon toen mijn broertje me een 32 GB geheugenkaart gaf. Toen begon er een vermoeden te rijzen en een steeds sterker wordende hoop maakte zich van me meester. Want... wie weet.... Die kaart was veel te groot voor m'n compactcamera die ik nu had.
M'n moeder was aan de beurt. Ze kwam aan met een iets rechthoekige doos. Toen ik 'm uitpakte stond daar met grote letters op: Canon EOS 1200D. Ik weet niet meer wat ik toen dacht, maar alles buitelde over elkaar heen en ik was zoooo blij (en nu nog steeds)! Ik ben gelijk aan de slag gegaan en veel verder dan de automatische stand kom ik nog niet maar er komt a.s.a.p. nog een uitgebreide post online met de eerste probeersels. :)

Ook heb ik nog een waardebon gekregen voor een paar Dr. Martens, zodat ik ze zelf kan uitzoeken. Ik word zo blij van alles vandaag: prachtige cadeaus, ik krijg een mailtje van Sonja dat ik haar winactie gewonnen heb en een leuk gefeliciteerd-mailtje van Sara en iedereen is gewoon zo lief...<3 

Waar word jij blij van vandaag?

Lieve verjaardagskusjes,
Emma

Ps. Dit is waarschijnlijk de laatste post van dit jaar, dus ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en een happy new year! Doe voorzichtig met vuurwerk etc. want ik zie jullie graag weer terug in 2015. ;)

16 reacties

 1. Happy b-day! Veel plezier met je nieuwe camera! Liefs, Mouna www.mouna-web.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel en hartelijk gefeliciteerd! Jij ook de beste wensen en ik blijf je blog zeker met plezier lezen in 2015!

  X Miene

  miene-style.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat een leuke cadeaus :) Leuk dat je Dr. Martens mag uitzoeken, ik ben heel blij met de mijne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk dat je een nieuwe camera hebt gekregen! Alsnog een hele fijne verjaardag gewenst! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een late happy birthday Emma! Hopelijk had je een leuk dagje. Wat leuk dat je een camera kreeg! Ik ben benieuwd naar je probeersels.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een geweldig cadeau heb je gekregen, ik weet zeker dat je er veel mooie foto's mee gaat maken! Ik ben benieuwd. En ook gaaf van je Dr. Martens cadeau kaart, ik ben nog steeds elke dag in love met mijn Dr. Martens. En jij natuurlijk ook een fijn 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd! En alvast een happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nog gefeliciteerd en alvast een gelukkig nieuwjaar.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. happy b-day and new year
  www.mrsnoone.it
  kiss

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd en een fijn 2015 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen