5x de leukste Dr. Martens

10.12.14
Hi!

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ben ik helemaal into Dr. Martens. Niet dat ik ze zelf heb - helaas - maar ik zie zoveel leuke variaties voorbijkomen op de 'normale' zwarte Docs. Er zijn zulke toffe printjes, kleuren, materialen... Dit zijn mijn favorieten!1. Glans

Deze staan het hoogst op mijn wishlist. Ze zijn zwart waardoor je ze makkelijk kunt combineren, maar toch net iets anders - en vrouwelijker - door het glanzende leer. I want these so bad...

red velvet dr. martens
2. Velvet

Deze velvet Docs zijn perfect voor de herfst/winter. En die mooie rode kleur helemaal! Ze zijn er ook in het donkergroen, diepblauw en natuurlijk zwart, maar ik zou dan voor deze kleur gaan!


3. Holographic

Valt het je al op dat dit steeds hetzelfde model is? Sorry, maar ik vind dit gewoon het mooiste haha.. En hoe vet zijn deze holografische Dr. Martens? Het materiaal is niet heel glad, die er trouwens ook zijn, maar het patroontje vind ik juist wel heel leuk. Echte eyecatchers!4. Pattern

Voor als je weg bent van mooie aztec patroontjes: De perfecte Dr. Martens voor jou! Ik vind ze heel leuk, vooral voor de winter en ze zijn iets makkelijker te combineren dan de holografische bijvoorbeeld! Deze zijn van de Pendleton collectie, mét bijpassende tas! Lol.

Dr-Martens-Floral-Delaney-Kids-Leather-Boots-sizes-10-2
5. Floral

En voor de girly girls onder ons: de bloemetjesvariant! Ook daar zijn weer talloze printjes en kleuren van, maar ik vind deze het leukst. En cute. En heel tumblr-waardig haha... Leuk om een basic outfit mee op te fleuren of om je dag goed te maken - want wie wordt er nu niet blij van bloemetjes?!

Zo, dat lucht op. Zulk soort posts helpen bij mij altijd heel goed om me een beetje te bedwingen, lol.

Wat zijn jouw favoriete Docs?

Liefs,
Emma11 reacties