Outfit | Minimalism

29.11.14

 
Hi!
 
Net hebben we wat familiefoto's gemaakt voor op de kerstkaart en ik heb maar gelijk outfitfoto's gemaakt. Mijn outfit is best wel simpel, een jurk met een vest, maar daar hou ik juist wel van. Niet al te veel poespas.

 
Hoewel het zonnetje schijnt is het akelig koud buiten! We hebben maar zo snel mogelijk foto's gemaakt en gelukkig houdt m'n vest me nog een beetje warm. Die heeft een heel cute pastelroze kleurtje en perfect voor op m'n zwarte mididress. Ja, die jurk. Hier komt 'ie amper op m'n knieën maar eigenlijk komt hij er iets overheen. Het toffe vind ik de verticale streepjes, het is een beetje een truienstof (waardoor hij ontzettend lekker zit). Eigenlijk zouden hakken er beter bij passen, maar die heb ik niet echt. Niet omdat ik ze niet leuk vind, integendeel, maar dan word ik helemaal zo'n reus van bijna 2 meter... Dus ik hou het maar bij m'n Chelsea boots, die ik trouwens heel vaak draag de laatste tijd! Love them.
 
Jurk: Loavies
Vest: Only
Laarsjes: H&M
Ring: Loavies
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wat vind jij van deze outfit? En van minimalisme in outfits?
 
Ik hou van jullie<3
Love, Emma
 

17 reacties

 1. Superleuke outfit^^! Ik zoek al even zo een fluffy vest haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je combineert heel erg leuk! Ik heb thuis ook zo'n fluffy vest. Zo lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit :)! Leuk dat jullie eigen kerstkaarten maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie foto's en ik vind je jurk erg leuk! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe outfit! Ik vind je fluffy vest onwijs leuk :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit! Die fluffy vest is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houd van minimalistische outfits. Die jurk staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat vestje lijkt mij heerlijk! Ik heb er ook zo één en draag hem thuis echt non-stop!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit, heerlijk zo'n vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi vestje! Leuk gecombineerd ook met die half-lange jurk:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke outfit! Ik vind de chelsea boots echt heel tof :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je ring echt super mooi! Minimalistisch en kleurrijk, houd ik wel van. Dat vest, ziet er warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke outfit! Je vest is mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke outfit, lekker basic! Mooie foto's ook! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen