My blogging answers

22.11.14

someone-told-me-about-blogging

Hi!

Pas mochten jullie vragen aan me stellen in de ask Emma any Things. (You get it? Emma Things hehe. Wat een woordgrap.) En gek genoeg gingen ze allemaal over bloggen. Vandaag ga ik ze beantwoorden, van fashion inspiratie tot m'n favoriete bloggers.


 Waarom ben je een blog gestart?
Omdat ik al een aantal blogs volgde liep ik al een tijdje met het idee rond om zelf ook een blog te starten. Deels om mijn inspiratie en creativiteit een plekje te geven waar ik het kan delen. Maar ook bijvoorbeeld mijn outfits zijn anders omdat ik geen broeken draag. Ik wil laten zien dat je er dan ook leuk uit kunt zien. En omdat bloggen voor mij de perfecte combi is van schrijven, fotograferen en mijn passies delen vind ik het gewoon heel erg leuk.

 Wat vind je het leukst aan bloggen?
Dan komen we gelijk bij de vraag wát ik nu het leukst vind aan bloggen. Pfoe, da's een moeilijke... Naast zelf artikelen te schrijven vind ik het ook heel leuk om te lezen en te communiceren op andere blogs. En zoals ik al zei is bloggen een ideale hobby voor me! Maar het allerleukste vind ik toch wel als er iemand geïnspireerd wordt of wat aan mijn artikel heeft. Dat geeft gewoon een kick!

Welke artikelen vind jij het leukst om te schrijven?
Eigenlijk alles wel, anders zou ik ze niet schrijven haha. Maar posts die met fashion te maken hebben vind ik toch wel heel leuk, omdat ik het heel interessant vind hoeveel kleding kan zeggen over iemand zonder dat je diegene kent. En ook hoe iedereen opeens bepaalde trends gaat volgen (inclusief ikzelf) terwijl je ze eerst nog zo lelijk vond... Ja, artikelen zoals outfits of voor de rubriek Style Saturday vind ik toch wel het leukst!

Van welke bloggers krijg jij fashion inspiratie?
Dat zijn er een heleboel. Mijn favorieten heb ik hier en hier op een rijtje gezet (niet allemaal fashionblogs hoor). Daarvan wil ik toch Lifesplash nog even noemen met haar geweldige stijl en voor de rest krijg ik van zoveel fashionbloggers inspiratie dat het geen doen is ze allemaal op te noemen haha... Niet alleen van blogs trouwens, ook op YouTube kijk ik lookbooks en daar wil ik één meisje van noemen: Tess Christine. Haar kledingkast is perfect, I guess.

Wie zijn je favoriete bloggers?
Oeps.. Ik heb deze vraag eigenlijk al beantwoord bij de vorige vraag haha. Nou ja, dat zijn dus mijn favorieten en stiekem heb ik er nog veel meer en stiekem zijn alle blogs die ik überhaupt volg favoriet. (Dus je bent gewoon fab als ik je volg ) (Jaaa dat was een snowman smiley) (Do you wanna build a snowman?!)

Ik ga nu stoppen want ik begin in een vreemde bui te raken die je niet van dichtbij wilt meemaken. Hebben jullie dat ook wel eens? :$

Ennn... Waarom blog jij? (als je blogt natuurlijk)

Xoxo Emma
 
Keep calm and blog on
 

17 reacties

 1. Leuk om te lezen!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Om onze passie voor fashion te delen
  http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com/

  liefs Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om deze antwoorden te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof om jouw antwoorden/reden om te gaan bloggen te lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk om deze antwoorden van je te lezen emma! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blog omdat.. tja., omdat ik het leuk vind :) vind het leuk om te schrijven en ik word blij van de reacties op mijn artikelen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk artikel! Ik blog omdat ik 't ontzettend leuk vind om alles te delen, outfits of leuke hotspots. En je blijft lekker creatief bezig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik blog omdat ik dol ben op schrijven en fotografie en die twee kan je prachtig mixen met een blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik blog omdat ik mijn hobby van schrijven, fotografie en contact met mensen kan combineren, het geeft me gewoon positieve energie! Ik zag je blog bij SimplyEmily...superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk artikel! Ik blog omdat ik het heel erg leuk vind om te schrijven, dol ben op foto's maken (hoewel 't niet altijd lukt haha) en gewoon alles wat er bij hoort. Je snapt het wel ;-) En Lifesplash is ook een van mijn favoriete bloggers!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke antwoorden. Door je schrijfstijl leer ik echt een beetje jou kennen. Ik blog voornamelijk omdat het echt mijn passie is. Ik heb een nieuwe passie gevonden: fotograferen. En ik kan iets doen met mijn creativiteit. Heerlijk! Ik wil mijn lezers informeren, maar vooral inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen