Ask Emma any Things

6.11.14

http://beautysparklesss.blogspot.nl/2013/12/ask-me-anything-2.html
 
Hoii!
 
Ik kom er net achter dat ik al ruim een half jaar blog! Best wel een tijdje, maar voor m'n gevoel blog ik veel langer, het hoort er helemaal bij. Maar wat weten jullie nu van me? Eigenlijk niet zo heel veel, dat ligt er natuurlijk ook aan hoe lang je mijn blog volgt. Daarom wil ik een Q&A doen, zodat je me wat beter kunt leren kennen en al je vragen kwijt kunt. ;)

 
Wanneer ik jarig ben, wat voor richting ik doe op school, wat mijn favoriete chocolade, tijdschrift, kledingstuk of whatever is. Niets is te gek (nou ja, bijna niets dan). Ook als je vragen hebt over hoe ik iets doe, ik ga ze allemaal beantwoorden. Of opmerkingen, lucht je hart haha.
 
Hoe was jullie dag verder? Ik had vandaag school, as always. En voor schooltijd heb ik foto's gemaakt voor een nieuwe Style Saturday die zaterdag online komt, stay tuned! Gelukkig heb ik voor morgen niet zo veel huiswerk en heb ik sowieso een kort dagje. Wel zo fijn op vrijdag. En het is alweer bijna weekend, yay!
 
Ik ben benieuwd naar je vragen!
 
Love,
Emma
 
 
 


5 reacties