10 blogs I love #2

15.11.14Hee!

Een tijdje terug heb ik een artikel geschreven over 10 favoriete blogs. Die vind ik nu nog steeds heel erg leuk, maar ik volg een aantal nieuwe, net zo leuke blogs die ik heel graag met jullie wil delen! Veel fashion, maar ook lifestyle of fotografie.1. THE GIRLS BEHIND THE CAMERA

Dit is echt mijn number one wat betreft fotografie. Jamie en Silvie zijn zulke goede fotografen met echt een eigen stijl. Ze bewerken hun foto's ook echt geweldig. Elke woensdag komt er een fotografie gerelateerd artikel online op hun blog, super interessant!

2. LITTLE KEYS TO HAPPINESS

Op deze fashion- en lifestyleblog van Naomi kom ik heel graag. Haar outfits zijn gorgeous, ze heeft een heel eigen, vintage stijl en de combi's zijn gewoon heel tof. En o ja, ze woont in hartje Amsterdam. *hearteyes*3. LAURESQUE

Laura is bevriend met Naomi en ze heeft al net zo'n leuk blog. Ze kan heel goed fotograferen wat ook wel te zien is aan haar instagram feed. Perfect gewoon! Gewoon een blog waar ik graag kom.4. HEHWHAT.NL

Gééniaal. Zo kan ik deze blog het beste omschrijven. Ik volg het pas een paar dagen, maar die artikelen zijn echt hilarisch! Hehwhat.nl gaat over het dagelijks leven, hoe Anouk dat ervaart en ze beschrijft dat op zo'n geweldige manier!

5. YOUNIQUE

Op Younique blogt Femke over - hoe ze het zelf zegt - kleurrijke DIY's, vrolijke vondsten en awkward momenten. Do I need to say more? En o ja, de wekelijkse Things that made my week is altijd zo leuk om te lezen! <3
6. WHAT IS IN THE HAT

Geen idee hoe of waar ik deze Poolse blog tegenkwam, maar ik weet wel dat Aleksandra een geweldige kledingstijl heeft. Ze draagt bijna altijd hoedjes, vandaar haar blognaam. Het is trouwens ook genieten om haar foto's te bekijken. Wel is alles in het Pools, maar daar hebben we Google Translate voor! ;)

Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge

7. RED SONJA

Zoals je ziet op de foto is Sonja helemaal into vintage fashion en alles wat rood is. Haar outfits vind ik heel mooi, ze is zo is goed in het combineren van midiskirts!

10397251_677427875656314_8273017902751692915_o

8. BYDAGMARVALERIE.NL

Ik denk dat heel veel Dagmar en haar blog wel kennen. Of je hebt in ieder geval de Project Positief Tag wel langs zien komen. Dat is wat ik zo leuk vind aan haar blog: de happiness en positiviteit straalt er vanaf! Ondanks haar chronische beperkingen (fibromyalgie en CVS) is haar motto: Make your own luck!


9. BUDGETISTA

Wat eerst Cats&Dresses heette en voornamelijk over mode ging, is nu veranderd in Budgetista. Hierop blogt Liese over budgetvriendelijk reizen en nog steeds komen er fashiongerelateerde artikelen voorbij. Wel budget natuurlijk. Een superleuk blog met zoveel mogelijk kleine prijsjes!

 
10. FASHIABLE

Op Fashiable blogt Nanne voornamelijk over fashion - hoe kan het ook anders - maar ook allerlei andere onderwerpen komen voorbij. Haar blog is divers en de inrichting van haar studentenkamer is perfect. Lekker random haha, maar ook haar lay-out vind ik heel mooi!

En dat waren weer 10 blogs die ik heel graag lees en bekijk op dit moment! Er zijn er nog veel meer, maar wie weet komen die voorbij in een volgende post. :)

Welke blogs lees jij graag?

Love,
Emma

28 reacties

 1. Leuke post! De meeste kende ik al, de andere ga ik snel bekijken:D
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede tips! Sommigen kende ik nog niet, natuurlijk gelijk even kijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dankjewel voor het delen! kon er een paar nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat ik er bij sta, zo lief <3 En de andere kende ik al, allemaal zo'n fijne blogs, wat fijn dat ik er tussen mag staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel! Ik kende de meeste al, maar ga zeker nog kijken bij de andere blogs :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah wat een leuke tips! Veel ken ik nog helemaal niet. Weer lekker wat te lezen de komende dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post ^^ . Sommige kende ik al, de andere ga ik nu eens gaan bekijken! ^^

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk om te lezen! =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke blogs! Een aantal kende ik al, maar de tweede nog niet! Die ga ik nu eventjes bekijken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende heel veel blogs nog niet! Ga gelijk even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WAH wat tof dat ik hier tussen sta! Dankje hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk! Ik volg er ook een groot aantal van die 10! Liefs, Roxanne/ Peachlife

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk hoor! De meeste ken ik al en de andere meiden ga ik NU bekijken hihi ;)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oeeh leuke blogs zijn dit allemaal, de meeste volg ik zelf ook al :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaaawh, zo lief dat ik hier tussen sta! I LOVE YOU. ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ken een paar blogs nog niet! Thanks for sharing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahhh stom dat ik dit nu pas zie maar wat ongelofelijk leuk en lief dat ik hiertussen sta! Dankjewel voor je lieve complimentjes <3 XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind 't al tof dát je het ziet haha, you're welcome! :) Xo

   Verwijderen
 18. Superleuke blogs, ik kende er al een paar van!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke blogs. De meeste kende ik nog niet.

  X Miene

  miene-style.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen