Those contrasts

29.10.14

 
Hi!

Afgelopen zaterdag was ik de ramen aan het zemen. Heel goed bezig natuurlijk, maar toen zag ik een madeliefje. En ik heb een zwak voor madeliefjes. Ik keek even verder en daar zag ik een heel klein, schattig paddenstoeltje. Ik wachtte niet langer maar rende gelijk naar binnen om m'n camera te pakken. Dat is gevaarlijk, want toen bleef ik iets langer spelen met dat ding.In de herfst vind ik bomen en blaadjes altijd zo fascinerend: die kleuren, allemaal weer net
iets anders, daar kan ik uren naar blijven kijken. En dan dat madeliefje die direct associaties oproept met de zomer in combinatie met blaadjes en paddenstoelen. Die contrasten, wat iets typisch voor de herfst is, ik hou ervan.
 

Autumn is a second spring when every leaf is a flower! :)

Xoxo Emma

Ps. Misschien valt het je op dat heel veel van de foto's op m'n blog het niet doen. Dat komt dus door een stomme fout van me waardoor ik alles gewist heb en ik kwam er later pas achter dat de foto's dan ook niet meer op m'n blog staan... Voor dit artikel heb ik de foto's opnieuw geüpload! :')

8 reacties

 1. Mooie scherpe foto's zeg! Dat "verleidelijj" snap ik wel. Ik ben ook altijd voor ik het door heb al veel te lang met mijn camera aan het spelen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Die quote aan het einde is echt leuk, die ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Heerlijk herfstgevoel :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat is echt bijzonder als je een lente en herfst item naast elkaar ziet staan! Gek, die natuur toch :) Liefs, Roxanne/ www.peachlife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Nu weer wel, maar lees het cursieve stukje onderaan maar... ;') Xx

   Verwijderen