Some pics of London

25.10.14Heey!

Als je in Londen bent geweest kun je niet anders dan met een camera vol foto's terugkomen. Eerst was ik van plan een soort van dagboek te posten, maar daar ga ik jullie niet mee vermoeien. Dit keer zijn het veel foto's, weinig tekst! Kijk je mee? 
 
 
We reden met de bus naar Calais, om daarvandaan over te steken met de ferry naar Dover. Op de boot waren enorm veel scholieren en ik zag zelfs iemand die ik sinds de basisschool niet meer had gezien, heel gezellig! Op een gegeven moment kon je de krijtrotsen goed zien wat een heel mooi gezicht was.
 
 
 
 


Op onze vrije middag kon een bezoekje aan de Oxford Street natuurlijk niet ontbreken!


Het Windsor Castle, waar we de wisseling van de wacht meemaakten en ik wat outfitfoto's gemaakt heb.

 
Wat een mooie omgeving hè? Dit is het Hampton Court Palace, waar ik ook een ritje met de huifkar heb gemaakt. Echt onwijs mooi daar.


...En toen zaten we in een gang naar de metro. Dachten we. Bleek het een nooduitgang te zijn, haha. Helemaal vies met spinnenwebben en alles, bijna nooit gebruikt door iemand. We hebben snel rechtsomkeert gemaakt! ;')

 
Dit is de uitgang van de Covent Garden, een heel gezellige markt. Iedereen zat er echt zo naar te kijken van whuuutt hoe kan dit nou weer! De delen zaten echt los van elkaar en ik wist het werkelijk niet. Achteraf blijkt dat het bovenste deel van piepschuim is nagemaakt, superknap want je ziet echt geen verschil!

 

Loop je een metrostation uit zie je opeens een romantische tekst op zo'n kaal stuk beton!


 
Eigenlijk moesten we op speurtocht door Londen, maar omdat ons groepje toch kansloos was gingen we de London Eye en de Big Ben bezoeken. Heel tof om te zien en wat voel je je klein als je naast zoiets hoogs staat!

Op de terugweg stopten we nog even in Rochester, een heel mooi oud stadje. 
 En we gingen weer terug naar het vasteland! Hopelijk heb ik jullie een beetje mee kunnen nemen naar Londen, ik heb er in ieder geval van genoten. Het gastgezin waar we zaten was ook heel aardig en het eten was er prima! Ik zou er nog veel meer over kunnen vertellen, maar anders wordt het een beetje lang, haha. Voor school moet ik nog wel een uitgebreid dagboek maken (in het Engels) dus daar ga ik weer gauw mee verder! :)

Als je meer wilt weten mag je dat altijd in een reactie achterlaten. Wat heb jij bezocht in Londen (of wat wil je nog bezoeken)?

Love,
Emma

 

10 reacties

 1. Wat een heerlijke foto's! Love London<33

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's allemaal :). Londen is en blijft een fantastische stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat is London toch leuk!
  Super mooie foto's en heel leuk om veel verschillende dingen te zien

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een toffe foto's! Londen is geweldig, ik zou zo graag eens terug willen! Dan zou ik lekker gaan shoppen en alle toeristische highlights bezoeken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een boel foto's heb je gemaakt! Gaaf om te zien, heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Londen is zo een heerlijke stad, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan de foto's jammer genoeg niet bekijken :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt.. Sorry! Hier onderaan staat de reden: http://byemmathings.blogspot.nl/2014/10/those-contrasts.html

   Verwijderen