Outfit | At the castle

22.10.14

 
Hi!
 
Hebben jullie ook lekker vakantie? Vandaag een outfitje die ik vorige week aanhad in Londen. Haast te warm, want het was onwijs lekker weer, in tegenstelling tot nu, haha ;'). Al vind ik het opzich niet erg dat ik nu lekker m'n warme kleren uit de kast kan halen!
 
Het is trouwens echt al een tijd geleden dat ik een outfitpost heb gedaan, de vorige keer was het nog volop zomer! Deze keer was ik op het Windsor Castle, net buiten Londen. Het is een soort buitenverblijf van de koninklijke familie. We hebben hier ook de wisseling van de wacht meegemaakt, maar  daarover in de volgende post meer.
De outfit is lekker simpel, maar ik weet nu al dat ik het vaak ga aantrekken omdat het gewoon ontzettend lekker zit. Op de kraag van het blousje zitten allemaal steentjes, maar daar heb ik geen foto van kunnen maken. We moesten namelijk snel weer verder en er kwamen allemaal mensen langs die in de weg zaten... haha. #struggles
 
Blouse: Vero Moda
Rokje: Vero Moda
Spijkerjasje: The Old Barn
Panty: H&M
Schoenen: Bristol
   


Sorry voor mijn rare hoofd, maar de achtergrond is wel stoer toch?

Love,
Emma

 

11 reacties