{{Off to London}} Hello I'm back!

18.10.14


 
{{ Hi guys!
Op het moment dat je dit leest zit ik in de bus of op de boot naar Engeland. Ja, ik ga naar Londen! Met school, maar ik zie het als een soort vakantie, haha. Ik heb er zo veel zin in!
 
Maandagochtend om kwart voor zes (half vijf uit bed dus.. :')) worden we op school verwacht. Daar vandaan vertrekken we met de bus naar Calais waar we de oversteek wagen. Dan komen we aan bij Dover, die krijtrotsen schijnen daar heel mooi te zijn!
We zitten in Wallington, een voorstadje van Londen. Daar zijn we in groepjes geplaatst bij gastgezinnen. Ik zit bij mrs. Robertson, yes. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten en hoe het is, maar ik kijk er wel ontzettend naar uit! Op Google Streetview lijkt het wel een mooi huis van de buitenkant, maar je weet gewoon niet wat je aan gaat treffen. Ik hoop alleen wel dat we in een leuk gezin komen, wat je allemaal hoort van anderen... De een vertelt nog wildere verhalen dan de ander, maar we zien het wel!
Volgens het programma hebben we één vrije middag die ik zeker goed ga benutten, haha! Omdat ik nog nooit in Londen ben geweest zijn we gewoon van plan wat leuke plekjes of marktjes op te zoeken. En natuurlijk een bezoekje aan de Oxford Street... De sfeer lijkt me alleen al genieten!
Deze week zal er voor de rest geen post online komen, maar ik ben wel van plan om outfitfoto's te maken in Londen. Betere plek is er niet, haha. Vrijdag hoop ik weer thuis te komen en daarna is het herfstvakantie, yay! Alleen maar leuke dingen in het vooruitzicht dus.

Nu is het vooral de inpakstress (ik ben nog niet eens begonnen, oeps). Ik weet ook nog niet precies wat ik mee ga nemen qua eten, is het daar lekker of juist heel vies? Maar het gaat vast goedkomen! Ik moet nu echt gaan inpakken en ik ben super excited!

Ben jij wel eens in Londen geweest?
Much love,
Emma  }}

Tot zover de post die maandag gepland stond maar nooit online is gekomen. Geen idee waarom 'ie het niet deed, ik vind het in ieder geval niet zo grappig. Maar ik ben dus weer thuis! En op alle vragen die ik hierboven gesteld had heb ik nu een antwoord. Die antwoorden gaan jullie binnenkort te zien krijgen, so stay tuned!

Fijn weekend verder! Of misschien heb je (net zoals ik) wel vakantie. :)
 

7 reacties

 1. Heel veel plezier! Ik vind Londen zo'n geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je het toch nog online hebt gezet. Jammer dat 'ie niet verscheen op de tijd dat jij wilde. Klinkt in elk geval wel super, Londen is mijn favoriete stad. Ben benieuwd naar hoe het is geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je er bent geweest. Ik ben zo benieuwd naar je verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je naar Londen gaat! Vooral in een gastgezin lijkt me ontzettend leuk, dan krijg je echt de engelse sfeer mee!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen