Fall Favorites Tag ♡

9.10.14

Fall Favorites you Must Try
 
Hey!
 
Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om een tag te doen, maar toen ik deze Fall Favorites Tag zag bij fablouise.nl kon ik het niet laten! In deze tag komen allerlei vragen over de herfst naar voren (dûhh) die ik met veel plezier ga beantwoorden. :)

♥ Thee
To be honest, ik ben niet zo'n theeleut. Ik lust het wel, maar mij maak je blijer met een kop hot choc, mmm! Als ik thee drink is het meestal een fruitsmaakje, peer & kaneel, apple pie of iets in die richting.

 
♥ Koffie
Koffie vind ik wel heel lekker en er gaat natuurlijk niets boven Starbucks! Mijn all-time favorite is de frappuccino caramel, maar als ik gewoon thuis ben geniet ik het meest van een schuimende cappuccino. (met suiker, zoetekauw als ik ben...)

 
♥ Avondeten
Alle bami, sushi en pasta ten spijt; geef mij maar Hollandse pot! Ik ben dol op vlees, groenten en aardappels met veel jus en appelmoes. Ook stamppot gaat er wel in!

 
♥ Snoep/koek
Nog meer eten, mmm ik begin trek te krijgen! Maar chocoladepepernoten inderdaad, die dingen zijn echt heerlijk. En sowieso tegen alles wat met chocola te maken heeft zeg ik geen nee!

 
♥ Sjaal
Nu moet ik gelijk denken aan mijn favoriete bontsjaal die ik al een paar winters draag maar ahh hij is zo lekker warm en zacht! Alleen daarom mag het al winter worden van mij... Verder ben ik echt een sjalenmens, vooral in de herfst en winter is het echt heerlijk om een sjaal om te hebben.

 
♥ Jas
Momenteel draag ik nog mijn leren jasje van de zomer, maar dat wordt al snel te koud denk ik! Vorig jaar heb ik een zwarte jas met dons gekocht, maar nadat hij in de was is geweest is 'ie heel dun geworden. Nu heb ik een witte jas met zwarte details bij de CoolCat. Niet helemaal mijn winkel maar de jas is in ieder geval heerlijk warm en dat is ook wel nodig als het 's ochtends op de fiets koud is!

 
♥ Schoenen
De herfst is perfect voor enkellaarsjes, die draag ik dan ook graag. Mijn favoriete paar zijn nu de Chelsea boots van de H&M, ze staan zo mooi classy! Ook mijn veterlaarsjes draag ik trouwens graag, voor een iets stoerdere look.

 
♥ Geurkaars
Ook al heb ik nog zo veel kaarsen, ik brand ze eigenlijk bijna nooit. De meeste zijn trouwens geen geurkaarsen, dat scheelt ook denk ik. Maar bij de Ikea heb ik heerlijke bosvruchten waxinelichtjes, die zijn echt zo leuk voor in een waxinelichthouder!

 
♥ Lipstick kleur
Lipstick draag ik nooit, maar lippenbalsem des te meer! Ik krijg best gauw droge lippen en dan is goede lippenverzorging wel nodig. Als het goed is ligt de Babylips Elektro-lijn al in de winkels, moet binnenkort maar eens gaan kijken! (En uren lopen twijfelen omdat ik ze allemaal wil meenemen)

 
♥ Parfum
Eigenlijk draag ik nooit speciale parfum voor een bepaald seizoen. Als de geur maar lekker is maak ik gewoon een flesje leeg. Op dit moment ben ik geobsedeerd door de Zwitsalgeur, ik douche soms zelfs met de baby wasgel...

 
♥ Bezigheid
In de herfst vind ik het altijd zo gezellig om binnen te zijn, bij de houtkachel op de bank bijvoorbeeld. Met een grote kop chocomel en gevulde speculaas, yumm! De natuur is ook altijd heel mooi, perfect seizoen om foto's te maken! Verder hoop ik wat tijd vrij te maken om te gaan lezen, dat heb ik bijna heel de zomer niet gedaan helaas. Maar voor nu is het hoog tijd om huiswerk te gaan maken...


Ik tag niemand in het speciaal, maar als je 'm wilt overnemen en m'n naam vermeldt mag dat zeker! Vind ik leuk om te lezen. :)
Wat doen jullie het liefst in de herfst?

Love,
Emma

9 reacties

 1. Leuk om je antwoorden te lezen. Ik had hem toevallig vanmiddag ook net ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Ik ben dol op herfst, vooral door de gezelligheid van geurkaarsjes en warme chocolademelk. Dat 't continu regent vind ik wel iets minder, haha. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf het een leuke tag vinden! Ik vind enkellaarsjes ook echt heel leuk in de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag om te lezen! Oh heerlijk, ik hou van thee! Ik vind chocomel juist absoluut niet lekker haha. :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf draag ik ook heel graag een sjaal, ben er helemaal gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah ik heb ook zin in chocoladepepernoten!! <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen