Lifesplash picknick

5.9.14Hoii!

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Lifesplash meeting geweest. In m'n vorige post heb je daar al iets over kunnen lezen, maar omdat sommigen toch nog om een artikel gevraagd hebben is hier nog een iets uitgebreidere post.


Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om te gaan, maar omdat m'n vader en broertje naar het Aviodrome in Lelystad gingen ben ik gelijk meegegaan! Dan komen we namelijk langs Utrecht, waar de meeting was.
De bedoeling was dat we gingen picknicken. Jiami en haar vriendinnen hadden kleedjes en plastic bekertjes/bordjes meegenomen, en degenen die kwamen namen allemaal wat te eten of drinken mee. Ik had gevraagd toen m'n moeder boodschappen ging doen of ze wat mee wilde nemen, maar uiteindelijk was ze dat vergeten. Nou ja, dan zoeken we wat uit in de voorraadkast!

IMG_8


De picknick werd verdeeld over drie dagen, en deze dag waren we met ruim 40 personen de grootste groep. Dit was trouwens de 'gekke' foto en hoewel ik er niet bepaald mooi opsta wilde ik 'm toch even delen! (als je 'm al niet gezien had op de blog van Jiami ;))
Toen ik iedereen zo bij elkaar zag kreeg ik het idee om outfitfoto's te gaan maken van een aantal meiden die er superleuk uitzagen! Jammer genoeg had ik geen camera bij me, maar het had wel erg leuk geweest, haha.
Rond half vijf gingen we met z'n allen naar het Centraal Station omdat heel veel mensen met de trein waren. Ik ging nog even met een paar naar Hoog Catarijne, wat heel gezellig was! Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet, waaronder een paar bloggers die zeker de moeite waard zijn: Lilia en Sabrine. Sabrine heeft gevlogd, dus als je het leuk vind zou je die kunnen bekijken!

Al met al vond ik het heel gaaf dat ik de kans kreeg om Jiami te kunnen ontmoeten, ze is echt een inspiratiebron voor me! Maar ook de anderen waren allemaal zo lief en aardig, de sfeer was echt top!

 
Wie is jouw favoriete blogger die je zou willen ontmoeten? :)
 
Love,
Emma
 
9 reacties

 1. Superleuk dat je daar bent geweest :) En jammer dat je je camera niet bij je had. Moet je de volgende keer doen als je nog een keer naar een meeting gaat! Het klonk echt heel gezellig, jammer dat ik er niet was.
  Lfs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat je naar de meeting geweest bent, het ziet er echt heel gezellig uit op de foto's;)
  Leuk artikel!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel gezellig uit! Jiami is ook mijn favoriete blogster! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk artikel! Super gaaf dat je naar de Lifesplash meeting was, Jiami is zo'n leuke blogger! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award :) http://the-clueless-blogger.blogspot.nl/2014/09/liebster-award.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super tof dat je er bent geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je naar de meeting was! Was zo te zien en lezen super gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was heel gezellig en lief dat je me noemt in je blogpost <3 xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aawh super lief dat je mijn blog en vlog nog had genoemd hier.
  Ik zie dit nu pas... oepsie
  Leuke blog meid!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen