Autumn musthaves Webstash

12.9.14


 
Hi!
 
Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen krijg ik zin in de herfst. En niet alleen de mooie kleuren en kaler wordende bomen, maar niet minder qua kleding vind ik het een leuk seizoen. Zomerse printjes, gecombineerd met wat donkere items, meer lagen over elkaar, je kunt er alle kanten mee op! Mijn favorieten van de toffe webshop WebStash wil ik met jullie delen.

 
Om te beginnen met de jasjes. Oh, ik vind het zulke heerlijke kledingstukken! Een basic outfit fleur je er net iets mee op en vooral in een wisselvallig seizoen als de herfst is het makkelijk als je even snel een jasje aan of uit kan doen.
Dit is een hele toffe variant op de 'gewone' biker jacket. Juist het beige middenin maakt het tot een iets zomerser jasje, met leuke details zoals de schuine rits.
 
Hoe mooi is deze? Een combinatie tussen een blouse en een mantel, heerlijk luchtig door het chiffon materiaal. Als je de rest van de outfit wat meer basic houdt, is dit echt een eyecatcher!
 
 
De vorige was ook een beetje dit model, maar dit is dan echt een trenchcoat. Perfect, met mooie leertjes als biezen en doordat hij niet zo dik is heerlijk voor de herfst! Natuurlijk kun je 'm open laten vallen, maar als dat te koud is kan hij ook makkelijk dichtgewikkeld worden.
 
 
En dan de laatste van de jassen: het fluffy vest. Een grote trend dit seizoen, maar ze zijn ook zo heerlijk warm en fluffy om te zien! Je ziet ze in allerlei pasteltinten maar ook off-white of zwart. Staat hoog op mijn wishlist, in een cute kleurtje bijvoorbeeld. :)
(Kleine edit: Laat ik nu net gisteravond een babyroze fluffy vest gekocht hebben... Komt zeker nog voorbij in een outfitpost!)
 
 
Inderdaad, prachtig horloge, maar die armband vind ik eigenlijk ook wel heel mooi. Dit is een look-a-like van de bekende Cartier armbanden. Ze zijn ook verkrijgbaar in zilver en rosé. Staat zo mooi bij een horloge en het is gewoon hele fijne armcandy!
 
 
De ideale oplossing voor als je weer eens niet weet wat je aan moet: statement kettingen! Je hoeft alleen maar een simpel shirt te hebben en deze eyecatcher, zo handig! De kleuren zijn heel makkelijk te combineren en de ketting is verstelbaar.
 
 
En nog een hele mooie ring. De strik is zo cute, en donker metaal vind ik heel mooi voor de herfst!
 
 
Wauw, deze tassen vind ik echt heel gaaf! Wat een mooie kleurtjes ook, liefde<3 Ik ben gewoon één van de vele vrouwen met een tassenobsessie, haha.. Maar op WebStash kan ik m'n hart ophalen aan de IT-bags, Céline look-a-likes, tassen met fringes, clutches, van alles!
 
Hopelijk heb je weer wat herfstinspiratie kunnen opdoen, ik in ieder geval wel!
Wat zijn jouw favorieten bij Webstash?
 
Love,
Emma
 
 
 
 


16 reacties

 1. Die tassen zijn leuk! En een fluffy vest, dat wil ik ook nog heel graag in m'n kledingkast zien hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe items zeg! Ik ben verliefd op dat fluffy vest :) xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat beige met zwarte jasje vind ik tof! en die statement ketting heb ik, via ebay besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke webshop, vooral die tas vind ik erg mooi! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat derde jasje is mooi! Die ketting heb ik ook, draag m super vaak. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige items! Vooral de fluffy vest en de statement ketting vind ik helemaal geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige items! Die horloge is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh dat fluffy-vest, die vind ik zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke items!
  xxx Eline
  www.dreamlife.jouwweb.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke items, de tassen zijn heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Awesome post :)

  www.marrtab.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stuk voor stuk echt super leuke items, ik zou ze allemaal wel willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen