Outfit | Summer flowers

2.8.14

 
 
Hi allemaal!
 
Genieten jullie lekker van de vakantie? Ik wel hoor! Vandaag heb ik weer een outfitje voor jullie. Lekker zomers, want de afgelopen dagen was het heerlijk warm weer! De foto's zijn genomen op de trap bij de openbare bieb, waar 'verboden toegang' voor stond. Ach ja, afgezien van wat rare blikken hebben we er geen last mee gehad! ;)

 
Op het shirtje zit aan de bovenkant wat kant, wat ik wel een leuk detail vind. Ik draag eigenlijk altijd zilverkleurige sieraden, maar goud begin ik ook steeds leuker te vinden! Het past ook wel leuk bij de verdere outfit. In m'n haar heb ik een staartje, los vind ik het zo warm!
 
Oh, en toen m'n zusje en ik weer naar huis wilden gaan... was m'n fietssleutel weg! Dus ik overal gezocht en alles omgekeerd, zonder resultaat. Vaak is het zo dat hij dan er gewoon nog in zit, maar dat was ook niet zo. Dus ben ik maar achterop gegaan bij m'n zusje. 's Avonds is m'n vader mijn fiets op gaan halen, en wat bleek? De sleutel zat er in! Echt ontzettend vaag, want ik wist zeker dat hij er niet in zat. Misschien was het een mislukte grap van iemand, maar dat lijkt me ook sterk eigenlijk, haha! Maar goed, ik ben wel blij dat ik 'm nu heb! (Lang verhaal hè..)
 
 
Rokje: Loavies
Shirt: Made in Italy
Sandalen: Van Haren
Tas: Primark
Ketting en armbandjes: Primark
 

 


 
 

Ik was nog vergeten een detailfoto van de ketting te maken, dus bij deze!
 
 
Wat vind je van deze outfit? En wat draag jij het liefst als het warm is?
 
Love,
Emma
 

 
 
 
 

11 reacties