Blog update!

15.8.14Hoii!

Deze vakantie was ik van plan om heel veel te gaan bloggen, want ik had er toch ruim de tijd voor! Dacht ik. Niet dus, want hoewel er nodig weer wat online moet komen heb ik niets vooruitgewerkt en voor volgende week (als ik op vakantie ga) dus ook niet. Oeps.

Yay, je hebt om meer lezen geklikt! (Ik doe dat namelijk niet vaak bij andere blogs als het om dit soort artikelen gaat.. guilty.) Maar goed, ik heb deze vakantie wel veel gewerkt. Als je m'n 40 Happy Days artikel gelezen hebt wist je het al, maar ik heb dus ruim drie weken lang bessen geplukt. Dat is gewoon de helft van de vakantie, you know. Het was best zwaar en ik kon de energie niet opbrengen om te gaan bloggen, hoewel het blogs lezen gewoon door ging, haha... En ja, daar tussendoor komen (halve) dagjes weg en dit weekend ga ik bijvoorbeeld logeren bij m'n opa en oma. Daarna is het tijd om te gaan inpakken en vrijdag is het wegwezen!
Inderdaad, dan ga ik pas op vakantie. Vind ik niet heel vervelend, want je hebt toch wel de hele vakantie iets leuks om naar uit te kijken! We gaan trouwens naar Zeeland, met kleine kinderen kom je niet heel ver.. :') Tot en met dan zal er niet heel veel online komen, laat ik maar zeggen dat ook m'n blog met vakantie gaat.
En de week daarna moet. ik. naar. school. Iekss, niet aan denken nu. Jep, ik had allemaal back to school artikelen in m'n hoofd, maar nu ik zie dat haast iedere blogger dat doet, begin ik te twijfelen. Je bent dan echt one in a million, maar als je toch leuk zou vinden dat ik nog wat van m'n schrijfsels aan school wijd mag je dat gerust zeggen in de comments!

Nog even wat toekomstig gepraat: Zodra het schoolleven weer begonnen is hoop ik de draad weer op te pakken. 4 vwo schijnt wel veel te zijn, maar toch wil ik zo veel mogelijk blijven bloggen. Of course.
Er zit trouwens een idee in m'n hoofd voor een nieuwe reeks artikelen dan steeds vastere vormen begint aan te nemen: Style Saturday. Op school en gewoon om me heen zie ik veel meiden die echt een uitgesproken style hebben. Dat vind ik zo leuk om te zien! Een aantal wil ik dan gaan interviewen en outfitfoto's met hen gaan maken. Lijkt me heel tof om te doen! De artikelen zullen dan om de zaterdag online komen.
Ook wil ik winacties voor jullie gaan organiseren. Stay tuned!

Zo. Nu krijg je een koekje omdat je gaat volgen op Bloglovin'.

Veel vakantieliefs,
Emma


9 reacties

 1. Wel goed dat je nog iets nuttigs hebt gedaan met je vakantie door het bessen plukken! (ik tegenstelling tot mij, ik deed weer eens helemaal niks)
  Dat je trouwens nu nog op vakantie gaat! Ik moet aankomende dinsdag alweer naar school, heb ik echt 0,0 zin in. :(
  Style saturday klinkt eigenlijk wel heel leuk, daar ben ik echt benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster Award, meer info kan je vinden op mijn site!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was nog even bezig met meer blogs toevoegen dus nu sta je wel tussen de lijst met genomineerden!

   Verwijderen
 3. Haha 'yay, je hebt verder geklikt'. Ik snap heel goed hoor dat je in de vakantie weinig hebt geblogd; je moet het ook voor de lol doen en niet omdat het een verplichting is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke ideeën heb je voor je blog! Ik ben benieuwd :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo
  Ik heb je genomineerd voor de Sunshine blogger award. Meer info vind je hier: http://itsanisabellething.weebly.com/blog/sunshine-blogger-award.

  Kusjes Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee ik heb je genomineerd voor de sunshine bloggeraward, liefsx

  thesmallthings-blog.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen