Shoplog Loavies ♡

3.7.14

 
 
 
Hi!
 
Dinsdag kwam mijn bestelling van Loavies binnen. Op zaterdag had ik het besteld, dus dat ging vlot! Natuurlijk kon ik niet wachten om het open te maken. Mijn aanwinsten wil ik dan ook graag met jullie delen! :)

Als eerste heb ik dit horloge van Ernest besteld. Eén van de dingen die op m'n wishlist stond, trouwens! Ik vind hem erg leuk, maar jammer genoeg is het bandje veel te groot en niet verstelbaar. Ook vind ik het klokje een beetje klein om mijn pols, ik hou altijd wel van wat grotere klokjes! Deze heb ik dus geretourneerd, heel jammer!

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Yes, het ice cream shirtje! Dit stond ook op mijn wishlist en ik vind hem heel tof! Ga ik vaak aandoen deze zomer. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Dit rokje is heel lekker zomers met die bloemenprint. I like!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Dan heb ik een maxidress. Hij leek me heel leuk, ik dacht dat het een zwart met wit printje was. Maar er blijken allemaal bloemetjes op te zitten. Toen ik hem aan had, vond ik 'm niet zo heel leuk aandoen. Het voelt net alsof ik een soepjurk aanheb, en ja, het was 'm gewoon niet helemaal. Als ik hem hou blijft hij in de kast hangen en dat vind ik zonde, dus die heb ik ook teruggebracht.                                  

En ja, ook deze tas stond op m'n wishlist! Alleen een iets ander printje maar die was uitverkocht. Dus heb ik deze genomen en ik vind hem heel leuk! Ik dacht dat het zwart met wit was en dat lijkt op zo op de foto's, maar hij blijkt heel donkerbruin met crème te zijn. Ook leuk hoor, en het model vind ik sowieso superleuk! Nu maar hopen dat 'ie het met boeken erin ook uithoudt! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dit was het laatste alweer, de kimono! Ik heb 'm al aangehad en outfitfoto's mee gemaakt, deze zullen jullie binnenkort zien verschijnen. Zoals ik al zei is hij zwart met een bloemenprintje in allerlei kleurtjes. Het is een iets transparante stof en de franjes onderaan maken het helemaal af! Misschien iets uit m'n comfort zone, meestal heb ik het niet op wat wijdere dingen, maar deze vind ik heel erg leuk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


Een leuke verrassing was dat er een kaartje (bovenaan staat er een foto van) bijzat met 10% korting op de volgende aankoop! Voor de rest ben ik ook tevreden over de service. Loavies is niet heel goedkoop, maar ook niet duur. De kwaliteit is ook niet heel bijzonder, maar ze hebben wel leuke spulletjes!
 
En, wat vinden jullie van m'n aanwinsten? Heb je wel eens iets besteld bij Loavies?
 
Love,
Emma

7 reacties

 1. Loavies is ZOOOO leuk! Wat heb je geweldig mooie items gekocht. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers hihi. Jammer van de maxi dress, maar de andere mooie items maakt hopelijk weer een hoop goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat rokje is leuk zeg, lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hele leuke spulletjes! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je dat horloge toch niet-zo vond. Vind 'm namelijk op de foto wel erg mooi! En mijn zus heeft die kimono ook, echt een beauty ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer van het horloge, hij is echt heel mooi namelijk! Verder wel hele leuke items,vooral de kimono! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie items heb je besteld alleen zonde van het horloge, gelukkig kon je deze nog terug sturen x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah leuke items heb je gekocht! Ik kocht er laats een zonnebril + ketting. Ook op zaterdag besteld en dinsdag ochtend in huis. Super fijn is dat, als het zo snel gaat!

  BeantwoordenVerwijderen