40 Happy Days

28.7.14


Heey!

Het is weer tijd voor de volgende 20 Happy Days! Maar allereerst mijn excuses dat ik een tijdje niets van me heb laten horen. De afgelopen week was erg druk; ik werk - pluk bessen, niet erg leuk maar hey, die spiegelreflex komt niet uit de lucht vallen - en daar tussendoor kwamen allerlei, leuke, dingen. Een gedeelte zul je in deze post terugzien, maar het meeste komt bij de volgende Happy Days aan de beurt! Kijk je met me mee?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 21 was het 21 juni, hoe toevallig? En ja, die datum alleen al is een reden om blij te zijn: het begin van de zomer!!
 

Ik was al heel lang op zoek naar een donkerblauw klein tasje, en look what I found! Ik ben er erg blij mee. Hij is van het merk Wimona, wat tot nog toe onbekend in m'n oren klonk.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De derde dag - ja, toen zat ik nog op school - stonden er maar twee uurtjes op het rooster. I like! :D

 
Weekend en vakantie in het vooruitzicht. Genoeg reden om blij te zijn, toch? 
 
 
Al heel lang zat ik rond te kijken op loavies.com, maar eindelijk had ik een bestelling gedaan! Hier kun je de shoplog vinden.
By the way, vinden jullie dat canvas niet tof, dat hart van papieren vlindertjes? Zou een leuke DIY zijn!
 
 
Ik houd echt enorm veel van quotes. In m'n WhatsApp status zul je er dan ook bijna altijd een vinden! Dit is een repost van fashionisaparty, ik vind 'm zo waar!
 
Dag 27. Nee, dit wilde ik niet. Totdat ik de filmpjes van Serena, Larissa en Tara Verbon zag... Wat zijn het eigenlijk leuke en makkelijke DIY bandjes, je kunt er duizend-en-een verschillende armbandjes mee maken! Natuurlijk heb ik ondertussen al wat meer uitgeprobeerd.Dag 28 was het de laatste lesdag! Dat was echt een supergezellige dag.
De foto is van Lifesplash, ik vond 'm zo leuk!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik zat nog gewoon op school hoor, maar die leuke schoolspulletjes kan je toch niet laten liggen?! Daar word ik gewoon blij van. O ja, en eindelijk een zonnebril gekocht - bij een juwelier, maar oké...

 
Dit lieve ventje maakt me altijd vrolijk, al ben ik nog zo down! Ik ben zo trots op m'n kleine broertje Joas. <3
 
 
Dag 31 zat ik midden in de toetsweek en het regende ook nog eens... Niets om blij van te worden, zou je zeggen. Maar hey, laten we het eens positief bekijken. Zo blijf je binnen zitten = meer zin om te leren = betere resultaten! Smile! 
Jaaa, vakantie!! Die hebben we ingeluid met een superleuk klassenfeest! We hebben gebarbecued, gezwommen en het was een leuke afsluiting van een leuk jaar! 
 
 
En dan is het vakantie en dan ga je schoonmaken?! Yup, maar dat was dan ook echt hard nodig. Alleen m'n bureau maar hoor. De bovenste plank is leeg, de onderste moest nog gebeuren... Hier heb ik  nog aardig wat uurtjes plezier van! :)
 
 
Sorry voor de bewogen foto, maar ik vond 'm toch wel heel leuk hihi!
Dag 34 was een relaxte dag, we waren naar ver-weg-wonende kennissen geweest en 's avonds was ik home alone!
 

Let's go on tienertoer!! De tickets waren besteld, hiermee konden m'n zusje en ik 3 dagen door Nederland reizen met de trein. Superleuk, en ik heb als treindummy verschillende dingen geleerd over het treinreizen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 36 had ik opeens zo'n enorme zin in bellenblazen, geen idee waarom. Maar goed, ik dus zoeken naar de Jip & Janneke XL bellenblaas van m'n zusje.  :')
Het was een prachtige zonsondergang, vind ik altijd zo'n mooi effect zoals op de foto linksonder! En o ja, probeer eens een selfie te maken met zo veel mogelijk bellen op de achtergrond... Haha!
 

Onze eerste tienertoer dag ging naar Zandvoort aan Zee. Het was heerlijk warm weer en we waren nog nooit in Zandvoort geweest. 't Was echt leuk, zeker een aanrader qua voorzieningen ook! Enne.. De dag van te voren hadden we nog een strandtas gekocht, hij is super lekker stevig!
Dag 38 was opa jarig, dat gaan we vieren met een heerlijke aarbeientompouce! De foto is alleen iets te laat gemaakt.. Oops.
Van de Action word ik altijd zo blij. Je slaagt gewoon altijd, dit waren mijn aanwinsten! :)
 

 

Dag 40, de laatste dag alweer, ben ik 's avonds heerlijk wezen zwemmen met vriendinnen. De meloen past er wel bij, want dat hebben we onder andere op, haha. ;)
 
Ik ben alweer bezig met de volgende 20, je kunt alle foto's vinden op instagram! @emmaathings.
 
Waar werd jij het meest blij van vandaag?
 
Love,
Emma
 
 
 
 

4 reacties

 1. Leuk om te lezen!
  Mooie dingen heb je besteld op loavies! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's ! Je kleine broer is echt super schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om je happy moment aan de hand van foto's met ons te delen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je deze momentjes op je blog zet, erg leuk om te lezen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen