15 dingen die niemand vraagt | TAG

17.7.14


Hey allemaal!

Met dit heerlijke weer heb ik zin in een tag! Dit zijn 15 dingen over de gekste onderwerpen die niemand vraagt maar die ik toch ga beantwoorden. Heerlijk kansloos, toch? ;) Ik zag 'm al op verschillende blogs bijkomen en iedereen geeft zulke leuke, verschillende antwoorden! Let's go!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht. Hoezo zou ik ze openlaten? Dat is alleen maar een enorm obstakel in m'n kamer, haha. Ik heb deuren die 'vanzelf' dichtvallen, dus ik heb er eigenlijk nog nooit over gedacht om ze open te laten.


2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
De laatste keer dat ik in een hotel heb geslapen is al een hele tijd geleden, dus daar weet ik eigenlijk niets meer van. Maar ik denk dat als ze lekker ruiken, de mini-flesjes in m'n tas zouden verdwijnen!


3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Uhm nee.. Waarom zou je dat überhaupt doen? Misschien is degene die deze tag bedacht heeft een fervent straatnaambordenverzamelaar, maar ik zou het niet eens durven!


4. Gebruik je to-do lijstjes?
Hoewel iedere blogger 'jaa natuurlijk!!' antwoordt, krijg je van mij een nee. Natuurlijk zijn lijstjes handig en motiverend, en hoewel ik een perfectionist ben doe ik er niet aan. Het komt er gewoon niet van en als het belangrijk is onthoud ik toch wel. Veel te veel werk om alles op te schrijven, denk ik dan! Ik heb her en der wel 85 notitieboekjes liggen, daar niet van...





















5. Heb je sproeten?
Yep! In de winter zie je ze niet heel goed, maar in de zomer zie je vooral rondom mijn neus sproetjes verschijnen. Ik vind het niet erg, zolang ze maar niet te erg opvallen.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Vroeger wel, als we lang in de auto zaten en ik opeens zóó nodig moest.. Dan ging ik gewapend met wat zakdoekjes snel achter een boom zitten. De laatste jaren is het niet meer nodig geweest, gelukkig!


7. Hoe groot is je bed?
Mijn bed is niet bijzonder groot, gewoon een eenpersoonsbed. Ik kan me er met m'n 1,80 meter net in uitrekken en heel breed ben ik ook niet, dus dat past prima. M'n broertje heeft een twijfelaar, (zit tussen een één- en tweepersoonsbed in) en dat lijkt me ook wel heerlijk moet ik zeggen!


8. Ben je lui?
Nee, ik hou er niet van om zomaar 'niets' te doen. Tenminste, in de zomer liggend op de trampoline voor me uitstaren vind ik wel fijn, maar niet langer dan een kwartiertje. Eigenlijk heb ik altijd wel wat te doen, ik verveel me nooit!


9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Op dit moment niet echt. Maar waar ik me wel vaak aan irriteer is als ik van plan ben om die dag een heleboel te doen en uiteindelijk bijna niets gedaan is. Daar word ik wel een beetje gefrustreerd van!


10. Kauw je op pennen en potloden?

Nope, tenminste niet bewust. Ik vind dat gewoon zo'n vies gezicht en met een afgebeten pen schrijven is ook niet echt lekker! Wat ik wel altijd doe, is de haakjes van de pennen ombuigen zodat ze afbreken. Echt bij elke pen die ik tegenkom moet dat, haha..






















11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Haha nee, ik moest (en moet) er niet aan denken. Ik ben niet zo'n avontuurlijk mens, en ik had al helemaal geen zin om zo'n uniform aan te trekken!


12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Voor de zoveelste keer: nee, eigenlijk niet. Ik vind tekenfilms altijd zo nep aandoen, ik hou altijd meer van realisme.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
De laatste tijd eigenlijk niet meer, maar ik kan me herinneren dat ik vroeger de treden altijd telde, dus zodoende weet ik dat onze trap 13 treden heeft!


14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Afgezien van een vreugdedansje niet. Of hooguit met m'n broertje op m'n armen, haha!


15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? 
Tja, waarom zou ik dat moeten weten als ik voorlopig alleen nog maar kan dromen over een auto? Ik weet niet of m'n vader het kan, anders laat ik het tegen die tijd het wel door hem doen!


Vond je dit ook al zo'n leuke tag? Je bent vrij om 'm over te nemen! En o ja, als je een reactie geeft zou ik het leuk vinden als je gelijk een vraag beantwoordt. Dus de eerste reactie de eerste vraag, de vijfde reactie de vijfde vraag, enzovoort. Ik ben benieuwd! :)

Love,
Emma


9 reacties

 1. Leuke tag! Er zitten een aantal heel herkenbare punten tussen ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Ik geef antwoord op vraag 2, maar ik neem eigenlijk nooit mini-flesjes mee uit een hotel. Vaak ruiken ze niet zo super lekker (bij de hotels waar ik ben geweest), dus nee! Als ze wel lekker ruiken neem ik ze natuurlijk gewoon mee, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél leuk ingevuld. Bij de vraag over dat straatnaambord was ook mijn eerste reactie: huh, waarom zou je dat doen. Zelf heb ik een video gemaakt over deze tag; komt morgen online :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke TAG!!!
  Bij mij vraag 4; ik ben een blogger maar gebruik ook niet echt 'to-do lijstjes'... Wel heb ik altijd naast m'n bed een briefje liggen waar ik op schrijf wat ik nog een keer moet doen. 's Nachts komen namelijk al die dingen in me op. Echt het allerhandigste moment ;) (not!). O, wacht, maar dat is dan eigenlijk ook wel een soort van to-do lijstje... Ach joh, ik weet niet...
  O wauw echt een onlogisch verhaal dit. Maar nogmaals leuke TAG!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! Ik moest lachen om je antwoord bij vraag 11, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk ingevuld! En aangezien dit reactie 6 is, mijn antwoord op vraag 6: ja natuurlijk heb ik wel eens (als kind vooral..) in de bosjes geplast. Wie niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik blijf deze tag leuk vinden :) Vind het wel grappig dat er veel verschillende tags bestaan .. mijn vragen die ik had beantwoord zijn weer helemaal anders, op een paar na..
  En dan voor mij vraag 7; ik heb een twijfelaar .. Tussen eenpersoons en tweepersoons in.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag, je antwoorden zijn ook tof om lezen!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen