10 blogs I love

12.7.14

 
 
Hi allemaal!
 
Ik hou van blogs. Heel veel. En die liefde wil ik graag met jullie delen. Wat zijn nu mijn favorieten? 10 heel verschillende, leuke, bekende en minder bekende blogs op een rijtje. Get inspired! :)
 
 
1. LIFESPLASH
 
Mijn absolute number one is Jiami van Lifesplash. Door haar ben ik gaan bloggen en ze is een grote inspiratiebron voor me! Ik heb onwijs veel respect voor haar, want wie runt op haar 14e zo'n goedlopend, professioneel blog? Ook vind ik haar levenswijsheid en style echt bewonderenswaardig! Ze blogt trouwens over fashion, beauty, lifestyle met af en toe personal updates, heel leuk!
 
 
 
2. HESTERLY
 
Hesterly.nl vind ik vooral heel leuk om haar mindstyle artikelen. Bijna elke keer heb ik zoiets van: 'Wow, dit is eigenlijk wel waar'. Haar posts laten je echt nadenken, wat ik een groot pluspunt vind! Verder is haar blog vooral erg persoonlijk en lees je veel gedachtes terug, dat vind ik erg leuk!
 
 
3. LOVING LIFE IS EASY
 
Svenja is een enthousiaste blogger op Loving life is easy. Het is een persoonlijke blog over wat houden van het leven zo makkelijk maakt. Ze houdt erg van bloemetjes en jurkjes, en heeft gewoon een hele leuke style! Ook vind ik het erg knap hoe ze overal reacties achterlaat, zo was ze één van mijn eerste reacties haha. Keep up the good work! <3
 
 
4. LUNA'S LOVELY WORLD

Luna heeft een heerlijk blog, ik lees met veel plezier haar artikelen over voornamelijk lifestyle en fashion! Ze schrijft heel graag, wat ook te merken is aan haar goede posts. Fun fact: Luna is de bedenker van de Another Blogging Tag! Ook andere bekende tags heeft ze bedacht, heel leuk!


 
5. FASHION IS A PARTY

Jullie kennen haar vast wel: Suzanne van fashionisaparty.com. Ze heeft een enorm brede, meestal kleurrijke stijl. Als ik haar outfits zie denk ik bijna altijd: Wat staat het haar leuk! Terwijl ik totaal niet aan zo'n combi gedacht zou hebben. Haar motto is dan ook: 'Fashion is a party, and you're invited!'

jenniefromtheblog_outfit2a
 
6. JENNIE FROM THE BLOG

Jennie noemt haar blog een lifeblog, de enige benaming die de lading helemaal dekt. Ze lijkt me een lieve, spontane meid met een hele schattige uitstraling. Toen ik voor de eerste keer haar blog bezocht, viel me dat gelijk op! Oh, en een recept die ik zeker met jullie wil delen is deze watermeloen pizza!

over-miepje

7. LISANNE LEEFT

Op lisanneleeft.nl blog Lisanne over lifestyle en mindstyle. Haar artikelen vind ik heel goed, mede omdat ze uit ervaring spreekt. Ze heeft Fibromyalgie en is daar ook open over. Wat verder erg handig is zijn haar blogtips, van begin tot eind. En nu zijn ze nog gratis! ;)

 
8. OUR FAVOURITES

Op Our Favourites blogt Lizzy over de favorieten van bijna elk meisje: mode, beauty en lifestyle. Ze is 19 heeft lymfeklierkanker, vreselijk! Gelukkig is ze alweer aan de beterende hand. Wat ook erg leuk is, is dat ze de People's Choice Award heeft gewonnen van de Zalando Blogger Awards! Die heeft ze zeker verdiend, gefeliciteerd! <3

 
9. AFGESCHREVEN

Afgeschreven is anders dan andere blogs. Femke schrijft hier als bijna-journaliste over gewone, dagelijkse onderwerpen. Totaal niet saai, maar op een geweldige, hilarische manier! Haar kat Floortje is zeker een favoriet onderwerp, haha. Ik zie haar nog wel eens als columniste in een dagblad!


 


10. I LOVELY DREAMER

Deze DIY queen heeft niet alleen een geweldig YouTube-kanaal, maar ook een blog. Hier schrijft ze over lifestyle en fashion. Ze is enorm creatief, super inspirerend! Haar blog is trouwens minder bekend, maar zeker de moeite waard om te volgen!

En, welke blogs kende je nog niet? Wat zijn jouw favorieten?

Love,
Emma
 
 
 

24 reacties

 1. Wat een fijne blogs zijn dit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa heerlijke blogs! Jiami is een topper.
  Jij hebt ook een leuke blog!
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk artikel! Ik kon er al een aantal x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel sommige volg ik zelf ook bij de andere ga ik ook een kijkje nemen x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Er staan een aantal bloggers tussen die ik nog niet kende ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh wat lief! Dankjewel! ♥ Mijn favoriete blog de laatste tijd is fashion is a party. Prachtige foto's en liefde voor haar unieke kledingstijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk artikel! Die van Luna vind ik ook leuk! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke artikel ik vind sabrina ook geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaaaaaah zo lief dat ik er tussen sta! <3 Ik ben wat dat betreft echt een blog addict en vind het heerlijk om lekker veel blogs te lezen. Jou blog mag er ook zijn, keep up the good work girl <3 Nogmaals bedankt dat ik er tussen sta, echt heel erg lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik kende er 2 niet, meteen even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende er maar een paar, shame on me.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie combinatie van blogs! Ik kende er 7! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke blogs! Een aantal van deze kende ik inderdaad nog niet, maar degene die ik wel ken, zijn zeker absolute aanraders ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke blogs :),
  de meeste kende ik nog niet dus ik ga er een paar bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ontzettend leuk om eens te zien. De helft kende ik al en de andere helft niet. Ik ga zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo leuk dat je hen even in de verf zet! Ik ken er maar één van

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk overzichtje! Ik kende er al best wel wat van :).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel leuk! Ik kende de meeste al en ben het er helemaal mee eens :) Erg leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ken denk ik de helft, hele leuke blogs zijn het! Lief dat je dit doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ken ze bijna allemaal! Ik heb ook een blog, neem je een kijkje?
  Liefs,
  http://seeastyle.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuk gedaan dit!!!!! Je hebt een leuk blog!
  Ik heb zelf ook een blog link hieronder! Heb je voor mij misschien nog tips?
  http://noorlife.weebly.com/
  Groetjes,
  Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk overzicht met allemaal toffe blogs! :)

  BeantwoordenVerwijderen