Short hair ideas

4.6.14

98f6a30d72728c106a7e6ec332aacd40.jpg 640×640 pixels
Hi!
 
Zoals je weet leef ik tegenwoordig met een lob (lange bob). Heel leuk natuurlijk, maar hoe doe je je haar op een leuke manier? Om het zomaar los te laten hangen vind ik zelf niet zo'n goed idee, dat haar voor m'n ogen vind ik nogal irritant. Meestal pruts ik iets met een speldje, maar er zijn veel creatievere ideeën natuurlijk! Die wil ik graag met jullie delen, de meeste zijn erg snel en makkelijk.

Eerst heb ik wat makkelijke dingetjes om het haar net voor je ogen weg te houden. Dit is heel simpel, je draait wat haar weg en zet het vast met een speldje onder je andere haar zodat het onzichtbaar is. That's it!
Cute way to pin back bangs with short hair; I WISH i could braid my own hair! Can someone help me accomplish this???
Dit is ongeveer hetzelfde, hier zie je iets beter hoe het moet!
23 Five-Minute Hairstyles For Busy MorningsEen leuke variatie op de vorige met twee plukjes haar die je om elkaar heen wikkelt!

short hair ideas
Dit lijkt een beetje op de vorige paar, alleen dan in een vlechtje. Het is tot ongeveer aan de slaap ingevlochten en voor de rest gewoon doorgevlochten. Gewoon weer met een speldje vastzetten, heel leuk!
 It is simply a romantic hairdo with a young fresh look
Ziet er ook leuk uit! Ik weet niet precies hoe je het doet, maar het lijkt me dat je  twee plukjes haar pakt en die vastzet op een speciale manier.. Vooral met krullen lijkt me dat heel goed staan!
short hair do
Van dit idee werd ik gelijk enthousiast. Het lijkt zo alsof je lang haar hebt terwijl dat helemaal niet zo is! Je maakt gewoon een knotje op je hoofd en natuurlijk passen daar lang niet alle plukken bij. Geeft helemaal niets, met een leuke bandana verberg je dat supergoed. Nog wat speldjes om de boel vast te zetten en you're ready! Ook alleen een bandana staat trouwens erg leuk! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor een verjaardag of bruiloft is het vaak ook moeilijk wat je met je haar kan doen. Ook daarvoor heb wat ik kapsels voor een wat chiquere uitstraling. Dit ziet er vooral van de voorkant heel mooi uit, het is voor de helft opgestoken en vastgezet.

Julianne Hough's half-up knot

Leuk! Een knotje met een vlecht er overheen. Je ziet hier precies hoe je het moet doen, ik heb zin om 'em te gaan uitproberen!
 lol at the "for my shorties"
Wat een leuke, aparte manier van vlechten is dit! Je maakt er een soort van knopen in, heel grappig! Die kun je natuurlijk in een knotje doen maar met los haar zal dat ook leuk staan denk ik.

The Beauty Department: Your Daily Dose of Pretty. - KNOT TIE UPDO FOR SHORT HAIR
Dat waren mijn ideetjes voor vandaag! Natuurlijk kun je ze ook voor lang haar gebruiken, maar voor de boblijn mensen zijn dit een aantal leuke ideetjes om uit te proberen.

Welke ga jij proberen?


Love,
Emma


10 reacties

 1. Zo'n mooie inspiratie! Ik vind die vlechtkapsels erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw je haar is idd ontzettend leuk! Ik ga de k ik eerst voor een langere lob. Beter eerst te lang laten dan per ongeluk te kort knippen. Dan kan er altijd nog iets af.

  Bedankt voor je reactie! (Schreef terug in het Engels haha maar kon dus ook NL)

  Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ideeën, alleen zelf niet nodig met mijn lange haar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige inspiratie! Toch zou ik mijn lange lokken voor geen goud willen missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kapsels! Zelf laat ik mn haar nog maar een poosje lang denk ik.

  lifelovelovely.blogpotcom

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke ideeën, ik heb ook halflang haar en vind het heel erg leuk om een vlecht aan de zijkant te dragen en dan het haar opgestoken :-)

  BeantwoordenVerwijderen