How to wear: Kimono

30.6.14

Clothes Casual Outfit for • teens • movie • girls • women •. summer • fall • spring • winter • outfit ideas • date • school • parties Polyvore :) Catalina Christiano
Hi!

Zaterdag was het dan zover: ik heb m'n eerste kimono besteld. Hij is zwart met bloemetjes en komt bij Loavies vandaan. 'k Ben erg benieuwd! Voor het geval dat je het nog niet weet: een kimono is een wijd, halflang en luchtig vest. Je ziet vooral bloemenprintjes, heel lekker zomers! Ik weet nog niet precies hoe ik hem ga combineren, daarom alvast wat inspiratie!

 37 STREET FASHION STYLE http://hotjamessneakers.blinkweb.com  http://wholesalejamesshoes.blinkweb.com  http://cheapnikeshoes2013.blinkweb.com  http://hotkobeshoes2013.blinkweb.comfloral fringe kimono

Je ziet 'm heel vaak gecombineerd met een top en shortje, wat ik heel leuk vind. Alleen draag ik zelf geen broeken, dus dat is dan voor mij geen optie.

Love this floral kimono! Anna Banana @heyitsannabanana Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewerKimono + LBD #festival #style
Met een jurkje staat een kimono ook heel lekker zomers! Vooral de linkse vind ik echt prachtig<3

20 Style Tips On How To Wear Kimono Jacketskimono and skirt
En natuurlijk matcht het ook goed met een rokje en een (cropped) top! Rechts staan die kniekousen er heel stylish bij, terwijl ik er normaal niet echt weg van ben, haha.

T-shirt: Zara, Watch/Reloj: Daniel Wellington, Shoes/Zapatos: Zara, Clutch: Miu Miu, Ring/Anillo: YSL, Kimono: Sheinside, Jeans/Tejanos: Zara (Similar), Sunglasses/Gafas: Ray-Ban www.danielwellington.com

Wie zegt dat kimono's alleen casual kunnen zijn? Dit is heel goed geschikt voor werk of een wat nettere gelegenheid.

Clothes Casual Outfit for • teens • movie • girls • women •. summer • fall • spring • winter • outfit ideas • date • school • parties Polyvore :) Catalina Christiano


Ook dit is wat netter, maar wel met een casual twist door de hoed, iets ripped broek en Arizona Birkenstocks. Die Birkenstocks zijn hier trouwens wel leuk gecombineerd, normaal moet ik er namelijk niets van hebben. Maar ja, zo gaat het met veel trends, haha!

Dat was weer mijn portie inspiratie voor vandaag! Ik zal een outfitpost maken met mijn kimono, zodra ik een goede combinatie heb gevonden. :)

Hoe combineren jullie een kimono het liefst?

Love,
Emma

10 reacties

 1. Oh wat zijn kimono's toch onwijs leuke dingen! Ik ben benieuwd!:)
  X Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ik vind die bij het witte jurkje erg mooi, ook qua combi. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh superleuk zijn kimono's !! Ik vind je blog heel leuk, ik heb zelf ook net een fashionblog gemaakt en heb nu een paar posts.
  Zou je misschien een kijkje willen nemen hihi ! www.trendysabel.blogspot.nl

  Liefs,
  Isabel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kimono's

  mylifeasfanta.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh die fringe kimono ziet er heel gaaf uit!!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn inspiratie! Ben heel benieuwd hoe de kimono jou staat!

  Liefs,
  Kim / www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke inspiratie! Ik draag het meestal met een shortje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kimono's zijn echt zo mooi!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een kimono is zo leuk! heb er zelf helaas nog geen, maar wil er snel ook eentje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen