20 Happy Days!

25.6.14


Hi!
Herinner je je nog dat ik de 100 Happy Days challenge ging doen? Vandaag laat ik de eerste twintig foto's aan jullie zien. Het is allemaal niet heel denderend, maar gewoon kleine dingetjes waar ik blij van word!

Op de eerste dag had ik aardbeien bij het ontbijt. Yumm!Dag twee was het de hele dag heerlijk weer! De bovensten zijn 's ochtends, de ondersten 's avonds.En toen werd ik heel blij bij het zien van dit plaatje, story of my life! :')

 


Op de vierde dag zat er een leuk geboortekaartje bij de post van mijn oppasadres!
Dag vijf ben ik met school naar Den Haag geweest, heel gezellig!Voor m'n moeders verjaardag hadden we een blender gegeven. Dit was de eerste fruitsmoothie die we maakten, hij was heerlijk! Sindsdien hebben we bijna elke dag wel één gemaakt, met allerlei variaties. Als vervanging voor fruit is het lekker en gezond! 
Dag zeven was er een prachtige zonsondergang. Ik ben echt obsessed met zonsondergangen, elke keer is het weer wat anders en zo mooi!
 
De achtste dag maakte ik nog even een selfie voordat ik naar een barbecue ging.. 't Was erg gezellig!

Hier was mijn zusje filmpjes aan het kijken terwijl m'n broertje ook even om het hoekje wilde gluren. Dat vond ik even zo schattig, haha. Hoewel kleintjes soms druk
kunnen zijn, is het wel heel leuk.

Dag tien kwam ik mijn geboortetegel weer tegen, haha. En een mooier filter dan zonnestralen is er niet, toch? :)
Dag 11 was het niet zulk heel lekker weer, maar ik had vrij! Ik kon dus lekker genieten van deze thee, hij smaakt naar kaneel, heerlijk!

Eindelijk (na een maand ofzo) heb ik m'n vlecht voor stichting Haarwensen op de post gedaan!Toen ik deze Arizona zag liggen wilde ik hem toch eens proberen. Perfect voor een warme dag!

Dit vond ik echt een superleuk idee: een brief schrijven aan jezelf als je 25 bent! Ik heb 6 kantjes volgeschreven, het lijkt net een soort dagboek. En dan het idee dat je het pas weer leest als je 25 bent... Klinkt zo ver weg!
Dag 15 was het heerlijk weer en gingen we buiten eten!

Ik kan echt uren op webshops neuzen. Op een of andere manier zie ik de leukste dingen maar bestellen doe ik niet. In een echte winkel koop ik veel sneller iets. Geen idee hoe dat komt, haha.
Dit sampletje hadden we al heel lang liggen, en eindelijk heb ik hem geprobeerd. Wat is hij heerlijk! Hier worden m'n beentjes heel blij van. <3


Dag 18 kreeg ik dit lieve bedankje van stichting Haarwensen! :) 

 En toen werd ik blij van deze fluffy olifantenknuffel! Zo cute, haha.
Dag 19 kwam mijn moeder thuis met dit bloesje! Ik maakte in mijn hoofd gelijk allerlei combinaties, haha. Dit is er één van!
Op dag 20 was ik een beetje ziekjes. Maar met een mooi boek in bed is het goed toeven! :)
Dit waren mijn eerste twintig dagen en eerlijk gezegd bevalt het me heel goed! Haha, ik zie dat vooral eten me heel gelukkig maakt.. ;) Ik ben alweer bezig met de volgende twintig, je kunt ze allemaal vinden op mijn instagram: @emmaathings

Wat maakt jou blij vandaag?

Love,
Emma

10 reacties

 1. Super leuk om je happy moment met ons te delen. Erg leuk zo een challenge, goed om je eens bewust te zijn van wat je zo blij maakt in het leven! Wat mij vandaag blij maakte is dat ik alles voor school heb ingeleverd en dus zo goed als vakantie heb:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's, wat leuk dat je dit zo met ons deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hehe, die chocoladequote is leuk. En hmmm, aardbeien, my favorite! Knap ook dat je je haar gedoneerd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post!
  Alleen je eerste plaatje doet het niet, moet je even aanpassen hihi.

  Leuke blog heb je btw.

  <a href="http://www.theffactor.nl”> XOXO faye van The F. Factor</a>

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zie ik de laatste tijd heel veel voorbijkomen op Instagram, en wat leuk dat jij er ook aan meedoet! Hele leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! En wat goed dat je haar hebt geschonken aan stichting haarwensen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat goed dat je je haar hebt geschonken! Heel leuk artikel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Die van de zonsondergang is erg mooi :) En wat goed dat je je haar hebt geschonken! X

  BeantwoordenVerwijderen