Maximaal koraal

21.5.14

 
 
Hi!
 
Wat was het de afgelopen dagen lekker weer! En ook voor de komende tijd ziet het weerbericht er goed uit. Daarom heb ik een heerlijk zomerse outfitpost voor jullie.

 
Ik kan nu wel een heel verhaal op gaan hangen over de merken, maar dat zal ik je besparen: dit is compleet merkloos. Erg? Nee, helemaal niet. Ik kijk naar wat ik leuk vind, en de rest maakt me niets uit. Het blousje is van Made in Italy, dat is in heel veel winkeltjes te koop, een soort standaard merk ofzo, haha. In de rok staat helemaal niets, die komt van de markt. :)
Het blousje vind ik erg leuk bij de rok passen, doordat er in het patroon bovenaan koraalkleur zit. Maar er zitten ook andere kleuren bij en daardoor is hij goed te combineren. Het knoopdetail aan de voorkant maakt het geheel af! Verder heb ik er een basic off-white shirtje onder.
 
 
In mijn artikel over maxiskirts zei ik al dat ik deze rok had. De onderrok komt ongeveer tot de knie, wat een erg leuk effect geeft! Dit is wel gewoon katoenen stof, maar niet warm. Erg leuk dus voor weer als dit. De kleur is koraal, ik vind het een erg leuke kleur, een soort combinatie tussen roze en rood met een vleugje oranje!
 
Van de sandalen ben ik helemaal weg, ik vind ze zo gaaf met die kraaltjes erop! Ze zijn mooi stevig aan de achterkant en zitten goed. In combinatie met de rok doen ze een beetje exotisch aan, alsof je ergens op een warm strand met palmbomen en vrolijke mensen zit, haha... Deze heb ik bij Van Haren gekocht.

 

Oké, nu gewoon even iets heel randoms. Ik vind het superleuk om sfeer- en detailfoto's te maken, dus dat kon ik even niet laten...
Ik ben aan het sparen voor een spiegelreflex, maar voor mij is het nu een sport om zo mooi mogelijk foto's te maken met een compactcamera!
 
Groot nieuws: de kersen beginnen te rijpen! Heerlijk, ik kan niet wachten!

Hoe vind jij de outfit en de foto's? :)

Love,
Emma3 reacties

  1. Wat een leuke outfit, superleuke maxi skirt! De print op het blousje is ook heel leuk!
    Thanks voor je leuke reactie op mijn blog :) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke rok!!! En mooie foto's!
    Is Made in Italy niet gewoon dat het gemaakt is in Italië?

    BeantwoordenVerwijderen